HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Miklós! Ezt bebuktad!

Tűzfal 2013.10.16. 08:45

5.

Toldi tűr azonban, bárha nem békével;
Birkozik nagy lelke fellázadt dühével;
Majd meggyőzi magát s megvetéssel tűri,
Szolganép belőle a csúfot hogy űzi.
Mert e nép eperszem volna haragjának,
Bosszuló karjától úgy elhullanának,
Mint a Sámsonétól, kiről írva vagyon,
Hogy ezer pogánytvert egy állcsonttal agyon.

6.

Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette,
Azzal álla bosszút, hogy csak fel sem vette;
Úgy mutatta, mintha nem is venné észre,
Fülét sem mozdítá a nagy döngetésre.
De, midőn egy dárda válla csontját érte,
Iszonyatosképen megharagutt érte,
S melyen ült, a malomkő-darabot fogta,
Toldi György bosszantó népe közé dobta.

Hírt adtunk egy facebookon szerveződő civil csoport létrejöttéről, munkásságáról, fogadtatásáról. http://szatmarfigyelo.blog.hu/2013/08/21/kaparj_kurta_kommando

Ők azok, akik a szatmári buszjáratok oldalán naivan úgy gondolták, hirdetésben kereshetnek Tisztességes Képviselőt Szatmár-Beregnek.

Nézzük, mit nyilatkozott a mi tisztességes képviselő- mindenesünk: Tilki Attila országgyűlési képviselő a Hír24 tudósítójának megkeresésére röviden így reagált: "Majd megteszem a jogi lépéseket. Emberi méltósághoz való joga mindenkinek van. Ez alaptörvényben biztosított alapjoga mindenkinek."

Egyet kell értenünk. Mindenkinek, így a választóinak is. Joguk van a képviseleti demokrácia alapján találkozni választott képviselőjükkel. Joguk van, ahhoz, hogy embernek tekintse őket és nem perrel legyőzendő ellenségeknek.

Megjelent tegnap a facebookon egy bejegyzés:
Teljes egészében közöljük.

Kedves Ismerőseim !
Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek mai élményemet ! Ma a Rendőrség "vendége" voltam, tanúként idéztek. A bűncselekmény gyanúja , amelyben a vallomásomra szükség volt, igen tisztelt országgyűlési képviselőnk feljelentése nyomán indult, aki úgy véli neki bizony megsértették a becsületét. Meg biza, méghozzá itt a Facebookon !! Létrejött egy oldal, amely azt a nevet viseli, hogy Tisztességes Országgyűlési Képviselőt Szatmár-Beregnek, és ezen oldalon, amely szánom-bánom, de nekem is ismerősöm( mert ugye ki ne akarna tisztességes képviselőt e vidéknek ), szóval ezen oldalon igen-igen sértő dolgokat írnak képviselő úrról. És ezért most nyomozás indul !! Kedves-kedves képviselő úr ! Biztos, hogy erre kell a Rendőrség erőit összpontosítani ?? Kamionszámra csempészik a cigarettát, a drogot, betörnek, erőszakolnak, sajnos ölnek is, nem fontosabb ezen cselekmények felderítése ? Közszereplőként bizony az átlagnál nagyobb tűrőképességgel kell bírni, s bár a személyhez fűződő jogunk (ezen belül a becsület és az emberi méltóság védelme) Alaptörvényben és a Polgári Törvénykönyvben biztosított alapjogunk, de a véleménynyilvánítás, és a gondolatközlés szabadsága is az. Úgyhogy én jó egészséget kívánok a további munkájához, mert, hogy munka a térségben lenne bőven a képviselőinknek, hiszen emberek ezrei élnek 22.000,- Ft-ból, a szerencsésebbek 49.000,-Ft havi fizetésből. Ők nem hiszem , hogy a becsületükön keseregnek, mert éppen a napi megélhetésért küzdenek. És ezek húsba vágó dolgok ! Szóval, szerintem a jog kétélű fegyver, amit adsz, azt várhatod el Te magad is ! "Honeste vivere, alterum non leadere, suum cuique tibuere"

Képviselő- Mindenes Úr!


Ön nem szereti a párbeszédet. Nem mer a választói közé menni? Mikor tartott utoljára Fogadóórát? Tudja, azt, ahol a választó beülhet és kérdéseket is feltehet, amire TISZTESÉGES válaszokat várna.

Nem! Nem pártrendezvényre és nem is a helyi Városi TV lelkesen alákérdezős Fogadóórájára gondolunk. Olyanra, ahol hús- vér emberek várják, hogy beszámoljon az értük végzett munkájának eredményeiről, ahol rákérdezhetnek az őket foglalkoztató témákra, ne adj isten VÉLEMÉNYT is mondhatnak tevékenységéről.

Ahol rákérdezhetnek, hogy miért nem tudok dolgozni, ha szeretnék?
Ahol rákérdezhetnek, hogy a 4. sz. választókerületnek miért Vásárosnamény a legnagyobb városa, mikor saját polgármestersége alatt településének lakóinak száma ~7861-re csökkent.
Ahol rákérdezhetnek, hogy miért menekül el az ön által vezetett település lakossága? Miért van „saját” településén több száz (3-500?) ház piacra dobva?

Képviselő- Mindenes Úr!

Ön miért nem teljesítményével akarja meggyőzni választóit?

Miért bírósági perrel kívánja igazolni magát?

2014-ben a szavazatainkat is perrel kívánja megszerezni?

tabla_nagyitottjó.jpgfotó: olvasónk

Dr Tilki Attila munkásságát megyehatáron túl is ismerik. (M3-as autópálya 96. km.)

Címkék: Fehérgyarmat Tilki Attila Képviselői feljelentés Tisztességes Képviselőt Szatmár-Beregnek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr655570393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása