HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Kaparj Kurta Kommandó

Tűzfal 2013.08.21. 10:48

Nehéz feladat elé állította egy facebook kezdeményezés Tilki Attilát és híveit. Azoknak, akik nem ismerik, rövid történeti visszatekintés:

  1. „Buszhirdetésben keresnek tisztességes képviselőt Szatmár-Beregnek” címmel jelent meg az Origó cikke. (2013. 08. 01.)
  2. „Eltűnt a fideszes képviselőt cikiző hirdetés” volt egy nappal később a címe a következő Origós cikknek. (2013. 08. 02.)
  3. Megihlette a hír a blogszférát is: „Egy Fideszes méltósága” című posztban a Varánus blog tett közé egy igen kegyetlenül vitriolos írást.
  4. A Hír 24 elérte Tilki Attilát, akinek kellően  át nem gondolt nyilatkozatát közölték is.

A cikkek és az alattuk található hozzászólások kerek képét nyújtják annak, hogyan gondolkodik a történtekről a közvélemény. Ismételni nem fogjuk őket, de valahogy kevésnek találjuk a Tilki úr tevékenységét dicsérő megnyilvánulásokat. Mint ahogyan abban sem leszünk döntőbírók, hogy elismeréssel adózik-e Tilki úr felé saját városa. Nem dönti el a kérdést, de jelzés értéke lehet a varasoatyak.hu oldalon található értékelésnek.

Már az első hozzászóló bizonyítja, hogy vannak kérdések Tilki úr felé, de válasz nélkül maradnak.

A szavazás? Munkáját a net közössége az igen megalázó 1.81-re értékelte, 544 szavazó véleménye alapján.

 Úgy látszik, a szervezet, amely kitalálta ezt az ütős reklámot, nem törődik bele, hogy egy éjszaka alatt eltávolították a buszok oldalairól hirdetéseiket. Valamikor a Gyarmati Vigasságok alatt vagy közvetlenül utána matricák jelentek meg Fehérgyarmat utcáin. A szervezet ügyesen megtervezett logóján hirdették, továbbra is követelik a „Tisztességes képviselőt Szatmár- Beregnek!”.

Tisztességest kész.jpg

Állítólag futótűzként terjednek a felragasztott matricák Szatmár- Bereg több településén is, ami azt feltételezi, hogy jól szervezett segítőhálózatot épített ki a mozgalom.

A hatalom figyelme lankadni látszik, hisz az elsőként feltűnt matricák feltételezett kihelyezésétől számítva mintegy teljes hétre volt szüksége Tilki úr megbízott embereinek (matricagyűjtőkommandó) arra, hogy szerszámaikkal megpróbálják begyűjteni a kihelyezett logókat. Nekik valahogy nem sikerült olyan ügyesen a gyűjtögetés, mint a másik csoportnak a kihelyezés.

 

 

Címkék: varosatyak.hu Fehérgyarmat TISZTESSÉGES KÉPVISELŐT SZATMÁR-BEREGNEK Tilki Attila busz matrica Várásonamény

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr95469004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása