HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Minden jót Mónika! 1.

Tűzfal 2013.08.22. 20:13

Pár héttel ezelőtt a fehérgyarmati művelődési ház vezetőjének kifejeztük nemtetszésünket a Gyurcsán Ferencet nem dicsérő bejegyzése alatti kommentek szó nélkül hagyása miatt. Faék egyszerű megoldással törölt ismerősei közül.
Akkor kívántunk neki mindent jót és ígéretet tettünk, hogy majd írunk neki!

Az egyoldalú és értelmetlen párbeszéd nem erősítette tiszteletünket az igazgató nő iránt. Mégis uralkodva érzelmeink felett, elkerültük a kicsinyes csipkelődést. Hozzászólásából nem kellett nagy tudás kikövetkeztetni, lesz még itt gond működése során. Nem firtattuk szomszéd vári kinevezését, nem véleményeztük ottani szakmai tevékenységét és nem foglalkoztunk beregi ismerőseink véleményével sem. Mást sem firtattunk...

Megérkezett Fehérgyarmatra és új seprő üzemmódban nekilátott felvirágoztatni a város kulturális életét. Ehhez a facebook segítségét, néha már erősen kifogásolható nyomulással használta fel.

A kifogásolt tartalom az intézmény oldalain jelent meg, de egyszemélyi felelőssége a vezetőnek van. Éppen ezért hozzá szól kérdésünk.

Kedves Igazgató nő!

Ismeri ön a reklám törvényben foglaltakat? http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0800048.TV

Mert ha tájékozott lenne fenti törvény paragrafusai között, akkor elgondolkodott volna a következő hirdetés megjelentetése előtt.

„KEDVES ISMERŐSEINK!

SOKAT SPÓROLHATTOK, HA NEM A NYÍERGYHÁZI MOZIT VÁLASZTJÁTOK, HANEM ELLÁTOGATTOK HOZZÁNK A MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBA!

A LEGÚJABB FILMEK 2D-BEN ÉS 3D-BEN OLCSÓBBAN, MINT A PLÁZÁBAN! CHIPS, POPCORN ÉS ÜDITŐ UGYAN ÚGY KAPHATÓ LESZ, MINT A MULTIKNÁL.

NEM KELL SOKAT UTAZNI, OLCSÓBBAK A JEGYEK ÉS A NASIK, DE MINŐSÉGRE AZT KAPJÁTOK, MINT A NAGY MOZIKBAN...

PRÓBÁLJÁTOK KI!

ELSŐ ELŐADÁS AUGUSZTUS 22-ÉN, MAJD EZT KÖVETŐEN MINDEN NAP LESZNEK VETÍTÉSEK... SEMMIRŐL NEM MARADHATTOK LE!

FIGYELJÉTEK A MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ELŐTTI PLAKÁTOKAT VAGY A FACEBOOK-ON AZ ESEMÉNYEKET!

JEGYÁRAK:
3D Teljes áru jegy: 1.300.- Ft
3D Gyerekjegy (12 éves korig): 1.100.- Ft
2D Teljes áru jegy: 1.000.- Ft
2D Gyerekjegy (12 éves korig): 800 Ft”

Szerintünk ez nem csak simán gusztustalan, de igazából az érdekel bennünket, mit szólna ehhez a fajta reklámhoz a Nyír Pláza marketingese?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr315471720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása