HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Követeljük! Több pénz maradjon az embereknél!

Tűzfal 2013.10.30. 07:51

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye halmozottan hátrányos helyzete mit sem változik! Megyénk a kormányzó párt részéről elhanyagolt, háttérbe szorított és negatívan megkülönböztetett terület. Addig, míg az ország nagy részén már tájékoztatták az embereket ZEMBEREKET, arról, hogy jövőre mennyivel több pénzük marad, minálunk még erre sem voltak képesek! Nem beszélünk össze- vissza! Tessék megnézni itt, itt, itt, itt, itt, és itt!

A fentiekre alapozva, követeljük az útbiztos Dr. Tilki Attilától és a megyefelelős Simon Miklóstól, hogy szíveskedjenek felemelni autóban pácolt alfelüket és rohamtempóban tájékoztassák megyénk lakosságát, hogy mennyivel járunk jobban jövőre, hogy mennyivel több pénz marad az embereknél! Szeretném fent nevezett Fideszes urak figyelmét felhívni, hogy bennfentes források szerint a főnök februárig még bárkit visszahívhat!

Címkék: sajtótájékoztató Tilki Attila útbiztos Simon Miklós Szabolcs- Szatmár- Bereg megye Több pénz marad az embereknél

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr855605784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása