HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Munkahelyvédelmi akció 2012 levél

Tűzfal 2012.09.04. 16:39

Kérelem!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A sajtóból értesültem róla, hogy ismételten levéllel fog megkeresni minden magyar (választó) állampolgárt. Ebben a levélben kíván bennünket értesíteni kormánya  munkahelyek megőrzése érdekében beígért elképzeléseiről.
Tiszteletben tartva a levélküldéshez való jogát, kérjük önt, mivel a KÖZ pénzéből folytatja levelezését, fontolja meg egy OLCSÓBB, sokak számára tetszetősebb megoldás megvalósítását!

Tisztelettel kérjük önt, hogy adja utasításba a FIDESZ Magyar Polgári Párt országgyűlési képviselőinek, hogy személyesen kézbesítsék ezen leveleket. Különösen azokon a területeken, ahol nagy elbocsátásokat jelentettek be. Kezdhetnék Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében, ahol  541 ember (dolgozó) elbocsátását hozta nyilvánosságra az egészségügyi Holding!

Javasolt intézkedésem politikai hasznáról nem kell sokat győzködnöm önt! Képzelje el, hogy végre személyes kapcsolatokat tud szatmári képviselőjük is kialakítani választóival. Meggyőzhetné őket arról is, hogy elbocsátásukat összefüggésekbe helyezve tekintsék, fogadják el, hogy egy magasabb érdek megvalósításáért ezt el kell viselniük! Tilki úr személyesen moshatná le magáról azokat a vádakat, hogy nem fontosak választói, hogy mikor baj van, akkor meg sem szólal! Képviselője egyúttal meggyőződhetne a szabad pálinkafőzés helyi elfogadottságáról is!

Ismételten kérem, szíveskedjen kérelmemnek helyt adni!

Tisztelettel: Tűzfal (bloggazda)

Címkék: orbán viktor holding elbocsátások tilki attila 541 fő szabolcs-szatmár szalagkorlátbontó

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr274755020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fletwwod_mac (törölt) · http://fusimisi.blog.hu 2012.09.08. 17:43:31

Tegnap errefelé is járt a postás, ha ugyan postai úton jut el...

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2012.09.08. 20:11:19

@fletwwod_mac:

Egyben biztos lehetsz!
Nem a fideszes képviselőd vitte ki. :)
süti beállítások módosítása