HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Szijjártó igazat mondott.

Bunkológus 2011.06.12. 09:46

 

Tudom, már a cím is megdöbbentő. Ártatlanul belenéz a szemünkbe, majd belevigyorog az arcunkba és rögtön tudja minden normális ember, hogy hazudik.
Nem akarok a Hírcsárda babérjaira törni! Ezért határozottan kijelentem, hogy a lenti nyilatkozatnak a valósághoz semmi köze. Ha mégis, akkor én arról nem tehetek.
 
Lenti sorok alkalmasak a nyugalom megzavarására, olvasásuk csak fideszdroidoknak és mazochistáknak ajánlott. Mellékhatások tekintetében kérdezze meg képviselőjét és fideszes polgármesterét!
 
Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivőt kérdeztük, mi a magyar kormány véleménye a Nemzetközi Valutaalapot ért hekker támadásról?

- A Nemzeti Együttműködés Kormánya elítél minden törvénytelen cselekedetet. A Nemzeti Együttműködés Kormánya a legfontosabb és legalapvetőbb lépéseket megtette a szavazófülkékben megbuktatott rendszer lezárásához és a nemzeti együttműködés rendszerének felépítéséhez.
Egyértelművé tettük, hogy a Kormány az eddigiektől eltérően a magyar érdekeket képviseli. A "forradalmi Országgyűlésnek" a jövő érdekét szolgáló törvényalkotáson túlmenően feladata az is, hogy végleg lezárja az emberek által megdöntött rendszert, és felépítsen egy újat, a nemzeti együttműködés rendszerét.
 
És mi a magyar kormány véleménye a Nemzetközi Valutaalapot ért hekkertámadásról?

- Már válaszoltam a kérdésére, de akkor megismétlem. Nekem az a feladatom, hogy a szocialista kormányok alatt megszokott ködösítéssel szemben tisztán, jól érthetően mondjam el a zembereknek, hogy a kormány az ő érdekükben újjászervezi az országot. Célunk egy erős, a világ gazdasági tengerein nem hányódó, hanem határozottan célratörő Magyarország létrehozása. Világos elv, és ehhez tartjuk magukat, hogy aki a közösségért felelősséget vállal, azért a közösség is felelősséget tud vállalni.
A Nemzetközi Valutaalap teljesíthetetlen feltételeket akart szabni, nem a zemberek érdekeit nézte, ráadásul nem volt hajlandó kitenni a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát sem. Azokra az intézményekre, amelyek a kormány hatáskörébe, felügyelete alá tartoznak, mint minden más kormányhatározat, ez is kötelező. Az elmúlt nyolc év szocialista kormányainak felelőtlen magatartása miatt az IMF nem tartozik ezen intézmények közé. Az IMF-et maximum csak tisztelettel kérheti a kormány, hogy tegyen meg különböző lépéseket. Természetesen hogy ha az IMF úgy gondolja, hogy nem teszi, akkor nem teszi.
A Nemzetközi Valutaalappal szüneteltetjük a tárgyalásokat, így a Nemzeti Együttműködés Kormányának nem állt módjában megvédeni őket az aljas támadástól.

És mi a véleménye azokról a találgatásokról, miszerint a hekker támadások vélhetően egy külföldi kormányhoz köthetők?

- A Kormány tiszteletben tartja a Nemzetközi Valutaalap véleményét, ugyanakkor azt gondolja, van egy világos célkitűzés, a magyar gazdaságpolitika mozgásterét bővíteni kell. Gyurcsány Ferenc büszke volt arra, hogy az IMF segítségével tudta a csődtől megmenteni az országot. Mi arra vagyunk büszkék, hogy az államadóság elleni gazdasági szabadságharcban nem kértünk a nemzetközi pénzügyi maffia szervezetek segítségéből. Döntésünk helyességét igazolja, hogy még saját számítógépes rendszerükre sem tudnak vigyázni.
Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy a magyar gazdaság döntéseinket igazolva stabil, tudja adósságát finanszírozni a piacokról és nincs szükség gazdaságpolitikai tárgyalásokra a Nemzetközi Valutaalappal egy új hitelkeretről.
Ha ők mégis tárgyalni szeretnének, akkor szívesen leszünk segítségükre abban, hogy jól képzett magyar informatikusokat küldjünk, akik segítenek helyre állítani a megbízhatóságukat.
Köszönöm az interjút.
 
U.i.
Bekapcsolt mikrofonunk a következőket rögzítette: nézzetek utána, honnan tudja!
 

 

Címkék: imf szijjártó nemzetközi valutaalap hekkertámadás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr492976819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása