HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Egyszer véget ér…

Bunkológus 2011.04.18. 22:25

 


 Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már…

Aminek van eleje, annak egyszer lesz vége is! Tudom, hogy elképesztő bölcsességet osztottam most meg, hát ilyen a zélet a fidesz világban is. Bármennyire is szeretnék az alapigazságok kiiktatását életünkből!
 
Jöttek a hétvégén a hírek, aki él és mozog, az tüntet.
 
Akár öröm is eltölthetné szívünket, de azt hiszem, sokan jobban örülnénk a normális üzletmenetnek, a szürke hétköznapoknak! Kár, hogy a minél rosszabb, annál jobb elv érvényesül ma hazánkban, bár az nem hátrány, hogy  sokan látják már, kik ültek a trónra, kik befolyásolják jelenleg legjobban mindennapjainkat.
 
Nem akarok és nem is tudok újat hozzátenni a kormánypárt alkotmányos bohóckodásához! Nem is próbálkozom, csak olyan egyéni javaslatként, ahogyan a törvényeink manapság születnek, motyogok kicsit magam is!
 
Nagyra törők nagyobbat esnek. Először arról szólt a fáma, hogy az alkotmányba belefoglalják az alkotmányozó képviselők névsorát is.
Folytak a találgatások arról is, hogy lesz-e bátor e vidéken, aki Fideszes képviselőként ellene szavaz?
 
Helyben, Szatmárban nem kötöttünk fogadásokat arra, hogy Lakatosné Sira Magdolna és Tilki Attila nagy jó uraink ki fognak-e szavazni. (azért a fehérgyarmati súlyponti kórházzá nyilvánítása elleni név szerinti szavazás után nem voltak illúzióink)
 
Mit nekünk tüntetés és tiltakozások egész sora! Ez mind smafu!
Az igazi jelzés arról, hogy a végjáték elkezdődött, az megszületett!
 
A Fideszes többségnek 257 szavazatra volt szüksége az alkotmányuk elfogadásához.
Ez 262 szavazattal megtörtént.
 
De nem merték név szerinti szavazásra bocsátani azt a törvényt, ami mindannyiunk  és a haza számára demokratikus és legitim. Szerintük.
 
Ismétlem!
Nem mertek név szerint szavazni!
 
A következő pár sor már csak a hab a tortán, vagy inkább a kegyelemdöfés a fideszes becsületen!
A vég elkezdődött!

A parlamenti képviselő ugye az az ember, aki önállóan nem képes döntéseket hozni, elég ha arra figyel, amit bekiabál előtte valaki a frakcióból egy szavazásnál. Igen vagy nem.
A Fidesznél nem bíztak semmit a véletlenre, az alaptörvény elfogadáskor is zúgott az igen, igen, igen, igen, nehogy véletlenül valaki elfelejtse, mire is akarnak szavazni.
 
 
 
 
 
 

 

 

Címkék: alkotmány listás szavazás vég kezdete végszavazás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr632838283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása