HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

A Gonosz Törpe visszatér.

Tűzfal 2010.06.22. 13:30

 

Avagy addig nem nyugszom, amíg száraz kenyéren és vízen nem él!
 
Hogy tényleg elhangzott-e a 2/3 tudatában ilyen és ehhez hasonló kijelentés a hatalom birtokosaitól, nem tudhatjuk.
A jelek azt mutatják, hogy a nagytakarítást komolyan gondolják, még akkor is, ha azt a módszert választják, hogy közben a szemetet a szőnyeg alá söprik.
 
Újabb takarítóbrigád lépett akcióba, nem aprózták, kilencen mentek fertőtleníteni.

„Az egészségügyi államtitkár egy nyolcfős csapat élén szállt ki kedden az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetbe. Szócska Miklós bejelentette a főigazgatónak, Kárpáti Zsuzsannának, hogy azonnali hatállyal megszűntnek tekinti megbízatását. Kárpáti az MSZP egészségügyi szakpolitikusa 2007-ben pályázaton nyerte el az intézet határozott időre szóló vezetői megbízatását.”
 
Nomen est omen, az államtitkár tevékenysége szócskát sem érdemelne eddig, de felszívta magát és elindult rendet rakni. Igaz, nem vett példát a tőle okosabbaktól
Kérhetett volna karhatalmi segítséget, ha igazán megalázni akart, akkor lehetett volna színesíteni megjelenését némi kar hátra csavarással is, de nem. Ő 8 emberét maga mellé véve berobbant.
 
Eljátszom a gondolattal! Miért pont nyolc a 8?
 
Annyi iroda volt, aminél kellett egy- egy megbízható csinovnyik?
 
Vagy az Intézetnek 8 alkalmazottja lenne, akik mellé kellett egy- egy megbízható pártkatona?
 
Vagy mi alapján döntött a szükséges takarítói létszámról?
 
„Az államtitkár közölte azt is, hogy Kárpáti vezetői megbízatását megszűntnek tekintik”
 
Tehát nem a felmondását adta át, hanem szóban közölte. Tetszenek ezt érteni? Mert én nem. És ez az ember kapott államtitkári beosztást?
Annyi munkanélküli jogászunk van, nem kellene valakit ilyenkor megkérdezni?
Vagy megkérdezte a Gonosz Törpét, mint autentikus forrást, aki azt mondta neki, hogy míg Bulgáriában vagyok, addig tedd!?
 
Hogy ki is ez a Kárpáti Zsuzsanna, és hogy milyen munkát végez, azt nem tudom. Védeni nem őt védem. Az eljárást utasítom el!
 
Azért van ám a történésnek kulminációja is.

 

"Kárpáti Zsuzsanna az idei választásokon az MSZP színeiben indult volna egyéni jelöltként a szobi választókerületben, rajta volt a Pest megyei listán és a párt országos listájára is felkerült a 93. helyre."
 
 
 

 

 

Címkék: szócska miklós egészségügyi készletgazdálkodási intézet kárpáti zsuzsanna pest megyei mszp lista

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr752100838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása