HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

FELHÍVÁS a cigány szervezetek vezetőihez!

Tűzfal 2010.06.21. 08:00

 

Tisztelt romavezetők!
 
Bizonyára nem kerülték el figyelmüket a híradásokban szereplő csömöri tömegverekedés!

Az üggyel kapcsolatban a következőkre hívom fel figyelmüket!
·        A Független Hírügynökség, és a forrásra hivatkozó újságcikkek sehol nem írták le eddig, hogy az elkövetők romák lennének.
Kérem, gondolkodjanak el azon, hogy akkor miért gondol az olvasók 100 %-a roma elkövetőkre?
 
Amennyiben ez nem előítéletes vélemény, akkor Önök előtt egyetlen út áll:
Ha az elkövetők romákhoz tartoznak, akkor özösen adjanak ki egy nyilatkozatot, hogy azokat a bűnelkövetőket, akik tovább mélyítik a cigányság igen erős negatív megítélését, azokat a törvény teljes szigorával, gyorsított eljárásban ítéljék el!
 
Itt az ideje, hogy ha élére álltak a cigányságnak, tegyenek is valamit értük! Ha ennek az az útja, hogy elítélik és kivetik maguk közül az együttélés alapvető szabályait be nem tartókat, akkor tegyék azt!
Legyenek önjelöltek, vagy legyenek megválasztott vezetők, csak az az út áll Önök előtt, hogy a cigányságért kiállnak és hitet tesznek a Magyar Köztársaság törvényeinek betartása mellett!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr592096606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása