HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

NYÍLT LEVÉL Orbán Viktor Miniszterelnök Úrhoz!- frissítve

Tűzfal 2010.06.07. 00:10

Kérem tisztelettel, akinek módjában áll, az adja át ezen levelünket a Magyar Köztársaság Miniszterelnökének!
 
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
 
Bizonyára elfoglalt volt a napokban, így kevés információ jutott el önhöz az árvízi helyzet fogadtatásáról.
Tájékoztatom önt arról, hogy Magyarország lakosságának nagy része, aki távol él a vészhelyzettől, együtt aggódik, fél és tesz a bajban! Emellett szeretne hiteles és részletes információkhoz jutni! Sokan az interneten szeretnének tájékozódni.
 
Tájékozódni szeretteiről, és ami különösen fontos, arról, hogyan segíthetnének!
Aki teheti, már a helyszínen végzi, amit a helyzet megkíván!
 
A hírek szerint még nincs vége, újabb árhullámokat várnak. Mi, itt Szatmárban, különösen átérezzük, tudjuk, mi vár a károsultakra.
Tisztában vagyunk azzal, hogy nincs az az emberanyag, ami el ne fáradna, ugyanúgy, mint ahogyan nincs az a gát, ami a hosszan tartó folyamatos nyomásnak sokáig ellen tudna állni!
 
Tudunk mindent a megfeszített munkáról, amit a védekezők folytatnak! De itt még nagyon sok munkára, segítségre lesz szükség, míg vége lesz a víz okozta félelemnek, fájdalomnak!
 
Nagyon sokan még most szánják rá magukat, hogy személyesen is kivegyék részüket a védekezésből. A sajtó viszont beszámol arról, hogy sok helyen a spontán segítség, szakértelem nélkül történik.

 

Ezért tisztelettel kérjük Miniszterelnök urat, hogy személyesen szíveskedjen intézkedni a következőkben:
 
Javasoljuk egy kormányzati portál gyors létrehozását és ezen portál elérhetőségének minden sajtóban való folyamatos megjelentetését!
 
Az oldalon központi információk felhasználásával közzé kell tenni, hogy azok a segíteni akaró magánszemélyek, akik a helyszínen akarják kivenni részüket a védekezésből, hol, kinél jelentkezzenek!
 
Közzé kell tenni, hogy mire van szükség a védekezésnél, a kárenyhítésnél, és főleg hová, kinek a kezébe kell eljuttatni a segítséget!
 
Lehetőséget kell biztosítani a hiteles információk megjelentetésének, hogy azok, akiknek szeretteikkel megszakadt a kapcsolatuk, legalább a minimális hírekhez hozzájuthassanak!
 
Természetesen ez csak kicsiny szelete annak, amire egy ilyen oldal felhasználható! Reméljük, elképzelésünk eljut Önhöz és felismeri a benne rejlő lehetőséget!
 
Köszönettel: Szatmárfigyelő blog
 
 
 

 frissítés:

Címkék: orbán viktor adomány árvíz nyílt levél miniszterelnöknek segíteni a bajbajutottaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr532061701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása