HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

MEGHÍVÓ- Védjük meg magunkat! (frissítve)

Tűzfal 2013.09.15. 08:50

Minden olvasómat bíztatok, fogadja el a szíves invitálást! Vegyünk részt az eseményen nagy számban, tegyük fel kérdéseinket, segítsük Orbán Viktor miniszterelnök és Dr. Tilki Attila polgármester, képviselő, Leader elnök, stb….urak értünk végzett áldozatos munkáját!

Tisztelt Ellenzék! Ha én lennék Ti, akkor nagy létszámban tenném a fentieket! Mivel „Elmondhatjuk, hogy Magyarország ma olyan hely, ahol a legfontosabb kérdésekben a magyar emberek szava és akarata dönt.”, itt a helyetek. Már ha ellenzéki még lehet magyar ember! Gyertek, hallassátok a szavatokat. Már ha beengednek benneteket! „Legyünk ott mindannyian, akik támogatjuk a rezsicsökkentést!”

Meghívó1..jpg

Meghívó2..jpg

frissítés:

Kedves Olvasó!

Rosszindulatú-e a kérdés a lentiek olvasása után, hogy a Fidesz fog-e fizetni és mennyit a szavazatokért, ha egy aláírásért ennyit adtak?

"Nálam kétféle módszer van, ha Dunakesziről a saját körzetből, kijelölt utakról gyűjtötök az 100 forint”, míg ha "bárhonnan,

Címkék: Vásárosnamény Tilki Attila Rezsicsökkentő fórum 100 forint egy aláírás

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr85515072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.15. 12:26:53

NEM KAPTAM! ... :(
Akkor most már nem is vagyok ember??? :(

dr. jenőke (jenőke) 2013.09.15. 12:31:44

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudományos kutat ások eredményére vagy kíváncsi, vagy mondhatom a magam véleményét?

dr. jenőke (jenőke) 2013.09.15. 12:31:44

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudományos kutat ások eredményére vagy kíváncsi, vagy mondhatom a magam véleményét?
süti beállítások módosítása