HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

István!

Olvasói Levél 2013.08.01. 22:15

Kering a facebookon egy levél.
Aláírással, ahogy illik.
Válasz nincs rá és nem is lesz.
Változtatás nélkül megosztjuk, talán mégis beesik valami válasz próbálkozásként....
István!
Bizonyára elkerülte a figyelmüket a nagy sietségben, hogy olyan embertelen törvényt hoztak, mely családok ezreinek megélhetését teszi lehetetlenné. Ezúton szeretném erre a tényre felhívni a figyelmét, és  bízom benne, hogy a jövőheti kormányülésen sikeresen  kijavítják. Ehhez, csak akarat kell. Bele sem merek gondolni, hogy nem tévedés.
Röviden leírom a problémát.
A férjem, akaratán kívül, eddig sajnos 3 agyvérzést, és 3 agylágyulást kapott. Szeretne ő dolgozni, de mivel egy agyvérzés a látóközpontot érintette, így a látása nem tökéletes. Az egyik agylágyulás a beszédközpontot érintette. De ennyi agyvérzés, és lágyulás után, örül, ha az udvaron elbotorkál. Ezek a fő betegségek, vannak gerinc sérvek, szív problémák is. Ha szerencsés, akkor idén megéli az 50 évét.
2010. júniusában úgy döntöttek az illetékesek, hogy rehabilitálható. Ez némiképp ellentmond annak, ami az orvosi szakvélemény alján található, mely szerint állapota fokozatosan romlik. Most, 2013. július 31-én megszűnik a rehab. járadék. Időben beadtuk egy újabb felülvizsgálatra a kérelmet. Az ügyintézővel beszélve, mostanában nem sok esély van arra, hogy behívják felülvizsgálatra, mivel sok a beteg, kevés az orvos, és nyári szünet is van. A márciusban esedékes felülvizsgálatokat is júniusban végezték el, ennyire el vannak csúszva. 
A gond az, míg nincs felülvizsgálat, addig nem kapunk egy fillért sem. Miből éljünk meg addig? Én 34500 Ft kapok, a munkaügyi központ által indított átképzésben veszek 
részt. Ön szerint ezt hogyan lehet beosztani? A gyógyszerköltségre sem elég. Miből fizessem a rezsit?  És akkor nem beszéltem az ennivalóról, tisztító-és tisztálkodó szerekről.
Mivel nem látok más megoldást, ezért azt kérem, míg nem utalnak a férjemnek valamilyen ellátást, így küldjön a postai címünkre minden hónap 12.-ig  69000 Ft-t, ennyi a férjem rehab. járadéka. Magának ez semmi, mellényzsebből ki tudja fizetni, és a családi kassza sem veszi észre.
A kormány, és a Fidesz, szavakkal mindenkin segíteni akar. A devizahiteleseken, a pedagógusokon, az egészségügyi dolgozókon, stb. Akkor miért éppen a rokkantakon akar spórolni. Aki hozta  ezeket a törvényeket, annak kívánom, hogy ennyi betegséggel, és ennyi pénzből éljen meg.
Legközelebb, mielőtt ilyen, és ehhez hasonló hülye törvényt elfogad, gondoljon arra, nem azért lett a Parlamentbe küldve, hogy szavazógép legyen, és nem is a pártfegyelem javítása miatt. Nagyon sajnálatosnak tartom, hogy eladta a lelkét, becsületét, tisztességét.
Erre a levelemre  2013. július 31-ig várok választ.  Amennyiben, nem olyan választ kapok, ami megfelel, akkor minden ellenzéki médiának, és pártnak elküldöm ezt a levelet, felteszem a facebookra, tvitterre, és ahova csak lehet.
Bízom a józan eszében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr975439050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása