HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

50 %

Tűzfal 2013.07.17. 22:22

Jaj, drága testvéreim! Olvastam és megértettem. Most már értem, miért lehet mindent lenyomni sok-sok ember torkán. Nem ezeket a zembereket fogom minősíteni, de azért ne dőljön hátra senki sem, sorra kerülhet ő is!

mno.hu

Van ember, aki a facebook-on lájkolja. Hát istenem, ha tetszik neki. Ha ez tetszik neki. Elém került egy ajánló, ha már így adódott olvassunk bele. Közvélemény kutatásról szól a nóta, 82 százalékon áll a Fidesz, az MSZP teljesen lenullázódott” címmel.

Na, már most: egy ilyen komoly újság ilyen komoly cikkel jön elő, akkor csak elolvasom előítéleteimmel szemben is. Mire is akadtam?
(elemezze a cikket, akinek három anyja is van, de ezt az egy idézetet engedjétek meg!)


„Összesítésben a szlovákiai magyar pártválasztók 47 százaléka a Fideszt preferálja, 41 százalékuk az MSZP–E14–DK–LMP  pártjaira voksolna”


Értem én, hogy a 0 százalékos MSZP-t az óriási tömegbázissal rendelkező E14-DK-LMP felhúzza 41 százalékra, de nem sül le a kedves képedről a bőr „cikk” író?
Azért ilyen cím után az a 6 %-os különbség nem ciki?

Na, lapozzunk! Aki a hiteles írásokat keresi, és becsüli továbbra is a kiegyensúlyozott újságírást, az biztosan ezt a lapot fogja tájékozódásra használni.

Beleolvastam a hozzászólásokba is. Nem tudni, a moderátor aludt-e el, de valahogy nem egysíkúak a kommentek.

Nekem az keltette fel a figyelmemet, aki ezeket a sorokat vetette monitorra:

„kifejtette, miért nem szabad megadni a határon túli magyaroknak a kettős-állampolgárságot, felsorakoztatva /elveszik főiskolai-egyetemi felvételeknél gyermekeink elöl a lehetőséget, ide települnek a határon túli nyugdíjasok és a magyar államnak kell állni a nyugdíjaikat...stb sok-sok sületlenség kiagyalója meggyőzte hazugságaival idehaza választani akaró anyaországiakat és a választók itthon kenyérféltésből elmentek nem-mel szavazni!”

Sok- sok sületlenség, kenyérféltésből elmentek szavazni…. Aha!

Segítsetek már kedves testvéreim! Nálatok Fehérgyarmaton jól tudom, hogy két Erdélyből származott nemzettestvéretek nyerte el a 4 trafikkoncesszió 50 %-át?

frissítés: a másik 50 % azé a Fideszes polgármesteré, aki saját maga által vezetett falujában annyira vigyázz arra, hogy településének lakói egészségesen éljenek, hogy ott nem is pályázott nemzeti dohánybótra.
(pedig biztosan tövig rágta volna a körmét, hogy ott megnyerte volna, ha pályázik?)

Címkék: Kelemen Róbert Hegedüs Margareta Karikás Éva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr585412219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása