HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Tettek és következmények?

Bunkológus 2011.12.05. 19:53

 

Előző posztunk fő témája a megyei közgyűlések elnökeinek „szakmai” útja volt.
 
Megyén belül nem tudtunk megbízható információt szerezni, arról, hogy a Sz-Sz-B Megyei Önkormányzat elnöke vállalta-e ezt a nagy törődést érdekünkben.
 
 
„Bár az érintettek nem verték nagydobra, több vezetőről is kiderítette lapunk, hogy az utazók között volt. Így Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat KDNP-s elnöke, Seszták Oszkár is úgy gondolta, a köz érdekében a Portugáliához tartozó szigetek klímájára cseréli a november végi borús időjárást. Úgy tűnik, a politikus igyekezett titokban tartani az utazás tényét.

- Meglepődtem, amikor a közgyűlés összehívásáról szóló egyik korábbi meghívón nem Seszták Oszkár neve szerepelt, hanem az alelnöké - mesélte Halmi József, a szabolcsi közgyűlés szocialista tagja. – Ez azt jelentette, hogy az elnök távol volt. Viszont a következő meghívón erről semmiféle jel nem árulkodott: a két ülés közötti események rovatában nem jelezték a konferenciát. Az út részleteiről megkérdeztem az elnököt, de ő csak annyit mondott: még spórolt is a megyének, mert nem vett fel napidíjat.”
 
Mit lehet az előző véleményemhez hozzátenni?
 
Mikor hajszálon múlt, hogy megyei fenntartású intézményekben el kell-e rendelni a fűtés hiányában a tanítási szünetet, amikor nehéz lenne a „leépítettek” létszámát összedobni, mikor mások 20-40.000 forintokból kell megéljenek egy hónapon keresztül, szóval ezek ismeretében blogunk nem szervez gyűjtést, hogy legyen miből visszafizetni azt, amit nem is közpénzből vett igénybe.
 
Viszont fenntartjuk előző posztunk frissítésében megfogalmazott elvárásunkat!
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr963440911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.12.05. 19:57:08

Fenntartjuk, különös tekintettel a megyei vagyon szó nélküli átadására, tekintettel a napidíjra vonatkozó cinikus megjegyzésre, ami a megyében élők helyzetének totális semmibevételéről tanúskodik!
süti beállítások módosítása