HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Kétmillió = 70.000 = 10.000

Tűzfal 2011.10.03. 19:29

 

A szon.hu- n olvastuk, úgy gondoljuk, olvassák minél többen:
 

 
Szabolcs-szatmár-beregiek a hetvenezres tömegben
 
Nyíregyháza – Szabolcs-szatmár-beregiek is szép számmal vettek részt a szombati, fővárosi szakszervezeti demonstráción. Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy körülbelül 10 ezer ember volt jelen, esetleg kevéssel több, a bejelentett 30 ezernek az egyharmada. Vagy mégsem?
 
- Nem tudom, mi a cél a fals információval. Attól nem lesz még senki se több, se kevesebb, ha nem ismeri el: valójában hetvenezren voltunk a Kossuth téren. Ez tény, az utaslisták, a civilek összesítése alapján nincs min vitatkozni – reagált Markovics Tamás, az MSZOSZ megyei képviseletvezetője. A Parlament előtt mintegy száz érdekvédelmi és civil szervezet támogatásával szerveztek tömegdemonstrációt a demokráciáért, a szociális biztonságért, az emberi- és munkavállalói jogokért.
 
– Maximálisan politikamentes volt ez a rendezvény. A hangulatból azt lehetett érzékelni, hogy ezzel nincs vége, nem húztak egy határvonalat, hanem igenis lesz folytatása. A résztvevők hovatartozástól függetlenül üzentek a kormánynak, hogy nem lehet mindent letolni a munkavállalók torkán. Bosszantó ugyanis, hogy az MSZOSZ kiváló közgazdászainak, jogászainak javaslatait egyszerűen lesöprik az asztalról. A szakszervezeteket nem szabad figyelmen kívül hagyni, ez szombaton is bebizonyosodott!
-  Ladányi Tóth Lajos – „

 

Címkék: kossuth tér garamvölgyi lászló mszosz szakszervezeti demonstráció markovics tamás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr43276050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajtony 2011.10.04. 18:19:00

Ott voltam szombaton.Ennyi indulatot ekkora elkeseredést ekkora elszántságot én még soha nem láttam A Himnusz alatt libabőröss letttem ahogy közel 70 ezer ember egyszerre zúgta-megbünhődte már e nép a múltat s jövendőt. Köszönet a Szatmárfigyelőnek hogy figyel ránk

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.10.04. 19:41:48

@ajtony:
Szégyenlem magam, hogy csak ennyit tehetek!
süti beállítások módosítása