HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Akikre büszkék vagyunk. (?)

Bunkológus 2011.09.06. 09:12

 Az Echo TV egyik műsorának pénzbüntetéséről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa legutóbbi ülésén - közölte az NMHH hétfőn az MTI-vel.
A Médiatanács ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott "Világ-panoráma" című műsora miatt, mivel a médiaszolgáltató megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezéseket - olvasható a közleményben.

 A műsort itt tekinthetik meg, akinek tetszik bólogasson bátran!

Akinek kevésbé, az most még elgondolkodhat.
 
A „szerkesztő” úr életrajzát itt olvashatják.

 

Címkék: moszkva szaniszló ferenc echo tv fehérgyarmat csenger médiahatóság

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr143205920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.08. 09:36:13

Azt nem értem, hogy amikor a cigánybűnözést nem szeretjük az Echo TV-től, akkor a politikusoktól miért fogadjuk el? Őket nem kellene megbírságolni? Szépen lassan csökkenne az államadósság is! :)

Másrészt meg ha van cigánybűnözés, akkor van nem-cigány bűnözés is? Én pl. nem láttam egyetlen roma származású embert sem milliárdos közpénz sikkasztások miatt a TV-ben nyilatkozni. Ja, hogy ez meg politikus bűnözés...

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.09.08. 10:00:27

Ha előfordulhatna az a mese, hogy minden lopott szajrét vissza lehetne venni, akkor nem, hogy csökkenne, de eltűnne az államadósság.
Meg persze összeomlana az egész ország.
süti beállítások módosítása