HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Mégis dudálhatok veled!

Bunkológus 2011.06.10. 20:28

 

Tegnap hírt adtunk arról, hogy a június 16- ai demonstrációt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság nem engedélyezte.
Nem titkoljuk, vissza kellett fogni magunkat, mert az nem járja, hogy a hírt hozó alantas módon mondja el a véleményét! Megálltuk és számtalan rosszabbnál rosszabb bírósági tapasztalat ellenére is bíztunk a döntést meghozó bíró higgadt ítéletében.
 
A „bíróság” megérdemelte bizalmunkat, mert örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházára tervezett autós felvonulással egybekötött demonstrációt meg lehet tartani!
 
 
Ui:
1.      tegnap éjfélig kerestük a megyei napilap elektronikus felületén a rendőrségi tiltással kapcsolatos híreket. Nem találtuk. Biztos, csak rossz helyen kerestük, mert ma este már tegnapi dátummal mégis rábukkantunk!
http://www.szon.hu/nyiregyhaza/nyiregyhazan-nem-demonstralhatnak-a-szakszervezetek/1705491
2.      A bírósági döntésről is kerestünk valami hírmorzsát. Biztosan megint bambák vagyunk, mert ismételten nem találtuk a poszt megírásáig.

 

Címkék: nyíregyháza demonstráció dudálj velünk bírósági döntés a demonstrációról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr172973965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása