HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Keleti kényelem a Tiszántúlon

Bunkológus 2011.04.08. 12:20

 Nehéz eldönteni, hogy büszke legyek vagy inkább tiltakozzam.

Kelet- Magyarország, azon belül is Szatmár sokszor kerül összesítések végére sereghajtónak. Sereghajtókból jól esik felemelt fejjel éllovassá válni.
Miniszterelnökünk is megmondta a tutit a keleti nyitásról, és lőn! Tiszántúl élen jár ebben. Kelet felé fordítja orcáját.

Vagy inkább kezdjem el az E-ON szóvivő és megbízói felmenőit szidni?
 
Az előzményekről:
Pár hete kapta fel a sajtó a hálás hírt, hogy az áramszolgáltató egyenruhás megerősítéssel kommandózik. Jól eladható hír, főleg akkor, ha olyan arányban buktak be a szabálytalan áramvételezők, mint amilyen arányban bebuktak. Nem volt mese, szabálytalanságokat felszámolták, sajtó csemegézhetett, hogy kik is kerültek be a szórásba.
Az áramlopók kockáztattak, bebuktak, a felelősséget vállalniuk kell.
 
A Tiszántúlon minden harmadik, az E-ON-nel szerződésben levő fogyasztó lopja az áramot - írta pénteken a Magyar Nemzet Egyházi Nikolettre, a cég szóvivőjére hivatkozva, aki szerint a trükkök a Balkánról szivárognak be az országba. Románia, Bulgária és Ukrajna bűnözői élen járnak a fejlesztésekben, ezért is fertőzöttebb az ország keleti régiója - mondta.

 
 
Kedves Egyházi Nikolett szóvivő!
 
Kivételesen eltekintek attól, hogy elmeállapota felől érdeklődjem, vagy felmenőit olyan szövegkörnyezetben említsem, ami alkalmas a rágalmazás megvalósításához!
 
Reprezentatív mintavétel alapján végzett felméréseim nem támasztják alá az ön állítását.
Felszólítom, hogy bizonyítsa vádjait, miszerint minden harmadik fogyasztó lopja az áramot a Tiszántúlon.
Elvárom, hogy ha erről nem tud hiteles adatokkal szolgálni, akkor kérjen bocsánatot a rágalmazása miatt!
 
 

 

Címkék: magyar nemzet e on tiszántúl egyházi nikolett

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr662809126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carlos.r.s. 2011.06.10. 13:01:09

Anno ezek a kommandók az áramlopás miatt jöttek létre, tehát a rendőreink átvezényeltettek egy ilyen akcióra, ami egy multicég kontra fogyasztó ügye. Másfelől a rendesen fizető nagybani drogtermelőkre-extrém túlfogyasztás, de fizetve- nem csapott le egy ilyen egység. Tehát akkor az áramot illegálisan vételező embereket lekaszáljuk multiérdekből, de drogot termelhetünk, ha rendesen fizetünk, mert a kutya se nyomoz-néz utána.
A balkáni jelzők pedig számomra mindíg sértők, hisz lealacsonyítja azon embereket, akik odaát laknak, és nem ebben az IMF kísérleti laboratóriumban.

Szolíd megjegyzésem a következő: Cseh Köztársaságban legalizálták a droghasdználatot, fogyasztást, de előtte az áramszolgáltató vállalatok, droglaborok kiszűrésére, speciális saját biztonsági céget állítottak fel, akik ellenőrizték a túlfogyasztó és fizető ügyfeleket, gyanú esetén, majd helyszíni vizsgálat után rendőrt hívtak a megfelelő helyre. A magyar demokfaszrácia történetében nem az utolsó eset lesz a szegények ezen lépéseit rendőri verő erővel leleplezni, miközben a nyiregyi maffia gyilkolja a guszevi örömlányokat európa szerte... azt senki sem ellenőrzi....

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.06.10. 21:04:03

Érdekes a felvetésed a drogtermelők áramfogyasztásáról, azzal a kiegészítéssel, hogy majd hülye lesz a multi önszorgalomból felszámolni a jól fizető fogyasztó laborját...

Határozottan igazad van a multi rendőrségi kiszolgálásában.
süti beállítások módosítása