HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Kubatov, és az alternatív valóság

Tűzfal 2010.09.01. 08:00

 

Ritka kincs, ha Kubatov Gábor megszólal. Igaz, most nem durrant akkorát, mint sörétes puskája a parlamenti választások előtt, de jó témát ad figyelmes olvasójának.
Szegeden járt és úgy gondolta, teljes súlyával segíti a Fidesz polgármester jelöltjét. Csak agyon ne nyomja!
 

Olvasva magvas gondolatait, eszembe jutott egy érdekes párhuzam.

Mi történne, ha ezen gondolatait Fehérgyarmaton mondaná el? Hogyan hatna mondanivalója, Fehérgyarmatra aktualizálva.
 
Megpróbáltam, kérem döntsenek, hogy hangzanak értékes érvei, megkönnyítenék- e szavai döntésünket?
 

A Fidesz pártigazgatója szerint a szegediek fehérgyarmatiak pontosan tudják, nincs két Botka László Tilki Attila
 
Súlyos gazdasági problémákat említett, s a szegedi Fidesz Fehérgyarmati MSZP is folyamatosan az adósságállomány „kozmetikázásával” vádolja Botka László MSZP-s Tilki Attila Fideszes polgármestert.
Ő pedig eközben sikerpropagandát folytat, mondván, soha nem látott fejlődésen ment keresztül Szeged, Fehérgyarmat, a megyei jogú városok közül ide érkezett az elmúlt években a legtöbb nagyon sok európai uniós forrás…
 
Több munkahely lett? Jobb lett az egészségügyi ellátás? Csökkent a bűnözés? Botka Tilki hiába mondja unos-untalan azt, hogy ő a fejlődés záloga, az emberek pontosan jól látják, hogy ez nem igaz.
Botka László, Tilki Attila, amikor kellett volna, akkor nem állt ki az emberek mellett, és nem segített rajtuk. Ahelyett, hogy Szegeden Fehérgyarmaton az uniós forrásokat munkahelyteremtésre használta volna fel, inkább a Gyurcsány-kormány párthűség lelkes támogatójaként nem megszavazta meg a Kórházunk súlyponti kórházzá válását, nem tette meg azon intézkedéseket, melyek hiányában miatt több ezer szegedi több száz fehérgyarmati elvesztette az állását.
Az egészségügy rendbetétele helyett presztízs- vagy látványberuházásokra költötte el a szegediek Fehérgyarmatiak pénzét.

A legfontosabb, hogy a városban újabb és újabb munkahelyek jöjjenek létre, a szegedi fehérgyarmati családokból a fiatalok ne költözzenek el Dunántúlra dolgozni. Szinte minden helyi családban van egy munkanélküli, így nem lehet élni. Minden erőt és pénzt arra kell fordítani, hogy a munkahelyek tömege jöjjön létre!
……
….. Szerintem mindenki tudja, hogy nincsen két Botka László Tilki Attila! Nem értem, azt hiszi, hogy az embereket felelősség nélkül át lehet verni? Tudom, hogy a szegediek fehérgyarmatiak pontosan tudják, Botka László Tilki Attila több, mint 10 féle komoly megbízásban nem tesz eleget az általa vállaltaknak! egyenlő MSZP-vel……
 
……Tagadhatatlan, hogy Szeged Fehérgyarmat városa az utóbbi években komoly hátrányba került a regionális versenyben akár a határokon túli, akár magyarországi riválisaival szemben. Az új városvezetésnek a kormányzat támogatásával nyilvánvalóan kezdenie kell valamit ezzel a helyzettel, ebből a szempontból – említette már – fontos nem fontos, milyen párthoz tartozik majd a polgármester.
 
- Mik a stratégiai elképzeléseik a várossal kapcsolatban?
Nézze, Kecskemét fideszes polgármestere odacsábította a Mercedes-gyárat, több ezer új munkahelyet teremtett. A győri fideszes polgármester az Audi-gyár bővítésével, Szolnok fideszes városvezetője a vagongyártó üzemmel kapcsolatban tette meg ugyanezt. Szegeden Fehérgyarmaton is pontosan ugyanezt az utat kell majd járni.
……………………….
 
Itt lett elegem az átiratból.
 
Gábor, Gábor! Nem szóltak még, hogy a nyilatkozatokkal vigyázz?
 
Azt nyilatkozod, fontos, hogy milyen színű a polgármester. Közben felsorolsz három nagyon komoly példát arra, hogy a népnyúzómocskostolvajoligarcha kormány idejében is volt fejlődés, Fideszes polgármester uralma alatt!
Vagy talán arról van szó, hogy megfenyegeted a szavazókat, hogy nem Fideszes polgármester esetén mondjunk le 4 évig városaink fejlődéséről?
 
Honnan is ismerős ez a módszer?
 

 

Címkék: szeged botka lászló fehérgyarmat kubatov gábor tilki attila altnyil.nolblog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr552262687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása