HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Én vagyok a hülye?

Bunkológus 2010.06.28. 08:00

 

Jó lenne tudni, ki ez a zseniális gagmen az MSZP- ben, az az elképesztő tehetségű ötletember, aki kitalálja ezeket a csudálatos, mindenkit lenyűgöző ötleteket?
 
A szon adta hírül a tőle megszokott gondossággal, hogy a politikai alapon kirúgott köztisztviselők számára indít jogsegélyszolgálatot az MSZP július 1-től.

 
Az mszp.hu-n olvasható továbbá, hogy erre a jogi segítségnyújtásra kéthetente lehet bejelntkezni:
 
„Fogarasiné Deák Valéria, az MSZP Jogsegélyszolgálatának vezetője közölte: július 1-jén, a Köztisztviselők Napján tartunk először ingyenes jogsegélyszolgálatot azok számára, akiket kormányhivatalokból vagy a közszférából elküldenek.”
 
„Fogadó óráinkra minden második hét csütörtökén, 15 és 18 óra között fog sor kerülni a VI. kerület, Jókai utca 6. szám alatt található székházunkban, de felvehetik velünk a kapcsolatot a +36-40/33-44-55-ös telefonszámon és a jogsegelyszolgalat@mszp.hu e-mail címen is.”
 
 
EMBEREK!
 
Ki az, aki ezt komolyan veszi?
Akinek akkora volt a jövedelme, hogy megteheti, az elindítja önállóan a munkaügyi bíróságon saját ügyében az eljárást.
 
Akinek erre sem volt elegendő az eddigi bére, vagy nincs elég vér a bögyörőjében, az örül, hogy meghúzhatja magát, míg a henger végleg ki nem lapítja!
 
Vagy lefordítom érthetőbben:
Basszátok meg! Normálisak vagytok? Magatokat sem tudjátok megvédeni. Sem idegentől, sem magatoktól!
Ki az a megveszekedett kétségbeesett hülye, aki hozzátok fordul védelemért?
 
Ildikó! Senki nem szólt még, hogy a következő kifejezésekre tovább pörgetik a távkapcsolót, tovább kattintanak más oldalakra?
·        közjogi fékek lebontásának folyamata
·        ellenzéki kontroll szűkítése
·        a végrehajtó hatalom kormányzati hatalmi ága maga alá gyűri a törvényalkotó parlamenti hatalmat is
·        demokrácia szűkítésének folyamata
·        fékek épüljenek a rendszerbe
 
Az egész felhorgadásban egyetlen értékelhető momentumot találtam, mert azért valljuk meg őszintén, a vasárnapi sajtótájékoztatótól nem vizelt maga alá a Fidesz félelmében.
 
„Hozzátette: Kósa Lajos, Varga Mihály és Szijjártó Péter összehangolt válságbeszéde három héttel ezelőtt ugyanis megrendítette a forint árfolyamát és a forint iránti bizalmat, ami máig nem állt helyre. Az euró 20, a svájci frank 25 forinttal lett drágább két hónap alatt, és a gyengülés tartósnak tűnik. A svájci frank értéke ezen a héten átlépte a 210 forintot. Ezt mindenki érzi, minden család, amely devizahitelt vett fel, és ez a lakáshitelek 90 százalékát teszi ki. Havi 50 ezer forintos törlesztésénél 7-15 ezer forinttal is emelkedhet törlesztő részlet.”
 
 
Volt egy prezentáció is mellékelve. Nem szólt még senki, hogy a pártközeli sajtóban ezt kell nyomni?
Vagy olyan nehéz elfogadni, hogy az emberek a hasukon és a pénztárcájukon keresztül megfoghatóak?
 
 
2010. április 9.
2010. június 6.
2010. június 25.
1 euró
266 ft
289,5 ft
284,6 ft
1 svájci frank
186 ft
194 ft
211 ft
1 dollár
200 ft
240 ft
231 ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Címkék: lendvai ildikó sajtótájékoztató frank árfolyam fogarasiné deák valéria mszp jogsegély

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr612114754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása