HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Bónusz poszt kommentekből

Tűzfal 2010.06.05. 08:00

(komment = hozzászólás)
 
Tegnap rövid ideig nem volt elérhető tegnapi kettő posztunk. Ezért bocsánatkérés képen egy összeállítással kedveskedem olvasóinknak.
 
Az új gazdasági csodafegyverek nyilatkoztak és padlóra vitték a forint árfolyamát és a tőzsdét egyaránt. Az internetes társadalom keményen reagált erre az esztelen ámokfutásra. Olyan topic is volt, ahol eddig mereven elzárkóztak a politizálástól, ezért szívesen olvastam én is. Aki megpróbálkozott politikát bekeverni hozzászólásaiban, azt eltanácsolták. Most nem. Most ez volt a fő téma.
 
(Sehol nem javítok bele az idézett hozzászólásokba)
Figyelem: a most következő idézetek alkalmasak a nyugalom megzavarására. Aki nyugtatót, vérnyomáscsökkentőt szed, vagy keményen politizál, kerülje el olvasásukat!!!!!!!!!!!)
 
 
Hammada Patrol | 2010. június 4. | 18:00:59
Hát akkor talán Kósát meg Szíjártót kéne leglőszőr rémhírterjesztésért jól elp_icsázni.
 
dogmetifoglufotachi | 2010. június 4. | 18:28:09
Turul vakarhatja a seggét.
 
Antipasti | 2010. június 4. | 19:28:27
...kellett volna.
A Magyar Ügyek Kormánya pedig csak az igazságot mondja meg, mert annál nincsen Fontosabb. Eddig is tudták, mi az Igazság, de kíméletből nem közölték velünk.
Féltek, hogy megárt nekünk.
Jól tették, még megsérült volna a lelkünk.
De mindennek eljön az Ő Ideje!
 
autopia | 2010. június 4. | 19:41:22
Szeretnem a "baloldali" levelirok figyelmet felhini arra, hogy a Forint mar most zuhan, pedig a FIDESz meg csak par napja van kormanyon. Nem hiszem, hogy a FIDESznek sikerült par nap alatt ennyit hibazni, inkabb azt gondolom, hogy Bajnaiek adatai "tul szepek" voltak. Azaz ök is hazudtak, bar ügyesebben, mint Gyurcsanyek.
De az igazsag pillanata elkerülhetetlen.
A FIDESz masik alternativaja az lett volna, hogy hallgatnak az öröksegröl, de akkor a lufi nyilvan nekik pukkadt volna ki. Ezt - erthetöen - nem vallaltak.
Most fogjuk megtudni, hogy müködött igazabol a Bajnai-fele valsagkezeles. Bajnai akar meg ügyesebb is lehet, mint aminek latszott - de akkor Gyurcsanyektol meg a bevallottnal is rosszabb helyzetet vettek at. En kb. erre szamitok.
A FIDESznek (es mindannyiunknak) alapvetö erdeke a tenyleges helyzet ismerete, es aztan lehet azon gondolkodni, ki viszi majd el a balhet...
 
gope | 2010. június 4. | 19:49:02
Én a 63 éves hülye gyerek elhiszem, hogy a Fidesz semmiről nem tudott bár 8 éve mondta, hogy minden szar. Azt is elhiszem, hogy az IMF az a mocskos népnyúzó bankárgép, átverésből tapsolt és helyeselt az utóbbi másfél évben amikor a ballib, majd szakétői MSZP kormány által megtett intézkedéseket dicsérte. Azt is elhiszem, hogy a Fidesszel azonos pártcsoportban levő néppárti politikusok is elterelő hadműveletként tették jó példaként a köz asztalára a Bajnai kormány válságmenedzselését, csak akkor valahol nagy összeesküvés van.
Minden más fórum a Fidesz ellen dolgozott és nem méltányolta a nagy szar című disszertációt. Fel kell hát nyitni ezeknek a balfékeknek a szemét.
Amolyan hályogkovácsolást kell végezni, még ha belepusztulunk , akkor is.
Őszinte, nyílt politikus nem takargathatja a problémákat! Nem is takargatja. Megmutatja nemcsak a 3.1 millió rászavazónak, hanem a föld többi lakójának is. Hadd lássák.
Bravó!!!!!
 
FONTANA | 2010. június 4. | 20:51:57
Szavaztatok anélkül, hogy tudtátok volna, mire. Egyétek ... !!!!!!!!!!!!!!!!
 
nostradamus | 2010. június 4. | 21:16:46
Varga, Kósa és Szijjártó mindössze 2(!) nap alatt lenullázták azt, amit a Bajnai-Oszkó kormány, a magyar lakosság teherviselésének (közalkalmazotti bércsökkentés, nyugdíjcsökkentés stb.) köszönhetően az elmúlt 1 év alatt elért. Ennyi idő kellett, hogy eljátsszák a Magyarország iránti bizalmat és egy viszonylag jó pozicióból a görögök mellé kerüljünk a szégyedpadra. Az államadósság kockázati felára 2 nap alatt 1 éves csúcsra ugrott. A károk teljes mértéke még nem ismert, hiszen itt egy öngerjesztő folyamatról van szó. Ki parancsol megálljt a fideszes ámokfutásnak?
 
Pasinszki | 2010. június 4. | 21:24:56
Kevés rosszabb van annál, mint mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
 
Frenchman | 2010. június 4. | 21:26:38
Tiszat röhej, ahogy a fideszfanok még mindig Gyrurcsányt ekézik, a fideszes barmokat meg mentegetik. Remélem holnap OV kiáll a kamerák elé és elmondja: "Tisztelt Választók! Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal. Elnézést. Elq..tuk. Két nap alatt. Nem kicsit.Nagyon"
Az a helyzet, hogy Barossotól Merkelig és Obamáig mindenki tudja, hogy az utóbbi 1 évben a magyar gazdaság kilábalt a bajból. Erre jön két enyveskezű barom és lenullázza az országot. Ez ám a hazaszeretet! De Panzer te csak nyald a valagukat és szívjál.
 
Frenchman | 2010. június 4. | 21:31:29
"Hallani, hogy a jelentés szombati nyilvánosságra hozatala után, vasárnap már büntetőfeljelentéseket készül tenni a kormány."
majd ettől megnyugszanak ám a piacok:-) Ezek teljesen elszálltak maguktól, azt hiszik, hogy ezzel helyre lehet állítani a szavahihetőségüket. A választókat ez nem érdekli, hisz a választáson leszámoltak a volt kormánypártokkal. De az érdekelni fogja őket, hogy Kósa, Varga pubi és Szíjjártó miatt megugrik a törlesztőrészletük és elinflálódik a megtakarításuk. A megszorításokat (akcióterv) pedig már alig várják:-) Hajrá Viktor!
 
Pasinszki | 2010. június 4. | 21:24:56
['büntetőfeljelentéseket készül tenni a kormány']
„Kevés rosszabb van annál, mint mikor a hülyeség szorgalommal párosul.”

Óh, dehogy hülyeség ez. A KÁP-cirkusz után jön a Trianon-cirkusz, aztán a „csődben az ország”-cirkusz, majd ez követően a „rabláncon vezetgettetem a politikai ellenségeimet a kamerák előtt” című cirkusz. A nép zabálni fogja. Ha 2-3 éves előzetes letartóztatásban tartás után végül az ügyész nem tud majd vádat emelni sem, az már senkit sem fog érdekelni. Fő dolog a rablánc, a megszégyenítés, a karaktergyilkosság, a megtorlás.
 
solaris | 2010. június 4. | 21:35:58
taxilaci: a te logikád szerint (és hát valljuk meg ezt a Fityesz szépen kitalálta) most bár milyen eszelős baromságokat is csinálnak a fiúk, semmi gond: a szocik az oka. Szerinted honnan fogjuk tudni, amikor már csak úgy maguktól, hogy úgymondjam önnön joguknál fogva baszarintanak el vmit. Ez a te rendszeredben nem állhat elő. Hát kiábrándítalak: amit 2 nap alatt csináltak az a legelképesztőbb, legcinikusabb, legpökhendibb És sajna a legkárosabb dolog, ami egy éve történt. Nem a szocik csinálták, hanem a programtalan, szakbarbár haverjaid. Gratula
 
FONTANA | 2010. június 4. | 22:01:37
Lehet, hogy a fidesznyikek nem tudják, hogy megnyerték a választást. Vagy azt nem, hogy Gyurcsány és az mszp darálásával nem jut több kenyér az asztalra.
 
ossian | 2010. június 4. | 22:51:17
Oszkó el mondta, hogy teljesen időarányosan áll a büdzsé, kb. 7000 valahányszáz milliárd ft, marad az év végéig, nem sok, nem lehet belőle ugrálni, de betartva az eddigi takarékosságot, ki lehet belőle jönni úgy, hogy a költségvetési hiány ne lóduljon meg.
Tudták ezt már korábban is fideszék, de ment a maszlag és a néphülyítés.Azért kellett a forradalmazás, meg a mindenféle szósz és rizsa, hogy eltereljék a figyelmet: füstjük nincs, mi legyen a gazdasággal. Az ugyanis nem érdekelte őket, csak a hatalom.
 
ossian | 2010. június 4. | 22:52:40
„vakablak, fidesz fanokból adatot ki nem húzol, se valami konkrétumot.”

Ebben teljesen biztos voltam, de más ebben biztosnak lenni, és megint más egy vita során feketén-fehéren be is bizonyítani. Itt elég nyilvánvalóan bebizonyosodott újólag, hogy a nagy mellénnyel költségvetési kérdésekben nyilatkozó vérfidesznyiknek a leghalványabb fogalma sincs a költségvetésről, nem olvasta, nem látta, csak hírből ismeri hogy egyáltalán létezik, de még arra is képtelen, hogy az interneten kikeresse és elolvassa akár csak az első oldalát is. De vitatkozni róla vérbő indulattal, azt azért tud.
 
ossian | 2010. június 4. | 23:30:38
macilaci | 2010. június 4. | 23:10:32
Orbán 2002 április 7-én bolondult meg. 8 év sok idő, a pszicéhje évről évre roncsolódott, azóta semmi más nem foglalkoztatja, mint a hatalom újra megszerzése és bebetonozása.
Gazdaság? Árvíz? Zuhanó forint? 210 forintos svájci frank? (az euró mellett).
Na, és még két teljesen hülye magyar nekilát és az euró romlását is előidézi...
Hát ez már a pillangó effektus.
 
vakablak | 2010. június 4. | 23:51:05
Ez volt tehát a 2010-es Fidesz-kormány első öt napja. Elég szép! Kíváncsian várjuk a hátralevő eseménydús 1455 napot.
 
vakablak | 2010. június 5. | 00:05:54
Hát komolyan, eszem-f@szom megáll, ezt nem tudom másképp kifejezni. A fiúk talán egy icipicit túllőttek a célon. Orbán meg, ez a címeres hatökör, valahol most karattyol tán remekbeszabott kormányával ahelyett, hogy már tegnap, de legkésőbb ma reggel kárt mentett volna, és nyilvános nyilatkozatban a leghatározottabban cáfolta volna az államcsődről szóló megfontolatlan véleménynyilvánításokat.
 
ossian | 2010. június 5. | 00:42:33
Ezen a forintgyengülésen meg tényleg nagyokat lehet kaszálni. Még a fidesz adósságára is juthat belőle.
 







Megy minden a menetrend szerint.

 Magyar Hírlap
Nem címlapos hír. A vélemény rovarban próbálják a történteket összemosni.

 Magyar Nemzet
Halvány Varga interjú- tudják, a csontvázas Varga.
Más nem szerepel a témában címlapon.
 
Biztosan még nem jött ki az első döbbenet után a központi kommunikációs utasítás a jobbos sajtónak!
 

 

 

Kósa egy buta barom! Csak a korrupcióhoz ért. A Közgázt sem fejezte be....a suttyója!
 
"Képzeljünk el egy olyan országot, amit a realitáshoz ragaszkodó emberek vezetnek álomfejtők helyett."

A gond ott van, hogy ezek valójában nem 'álomfejtők', hanem olyan minden hájjal megkent gazemberek, akik a személyes anyagi jólétük és szemétdombi kiskirályságuk érdekében egy egész ország lakosságát képesek beáldozni szemrebbenés nélkül. Jellemző általánosan ez maszopra, viktoriánusokra és az összes többi parlamentbe csöppent léhűtőre. Az álmokat pedig mézesmadzagként vetik a választóknak, hogy hatalomba segítsék őket.

Egyikük sem hülye ingyen.
 
@belekotty: Egyetértek. A szociknak menniük kellett, egy semmirekellő és dúrván lopós csapat volt. Megértem hogy el lettek hajtva. És bár nem vagyok fidesz hívő sem, de azt vártam ha már így történt lehet valami értelme.
Hajrá. De eddig csak kárt okoztak.
Fel sem fogjék ésszel, hogy ez nem ellenzékiség már, vagy szerintük ahhoz hogy igazuk legyen először tényleg tönkre kell barmolni a maradék gazdaságot?
 
Na, most nyisd ki a szemed, nézz ki az ablakon: Hát igen az iszonyatos ébredés kínjai után egy összeomlott világot látunk! Egy Fideszes vezető politikus, mint a Kósa Lajos, hogyan lehet ennyire buta és korlátolt, hogy a tűzzel játszik, amikor devizahitelesek ellenében ,,görögözik"?. Ez a kis poszt-kommunista diktátor, aki nélkül még a ,,fű se nő" Debrecenben, jó lenne ha befogná a száját! A szartól már a Fidesz se menti meg ezt az országot, amit a Csurcsányék elkúrtak. Itt nemhogy 2 évük nincs, hanem kb, félévük se lassan....Itt egy cikk:
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=134087&is=1
 
@KG2000: tegnap hallgattam Vargával egy riportot, és komolyan megszántam, egy alapjaiban öszinte, racionális embert kényszerítettek politikai okokból hazudozásra, és ez oda vezetett, hogy folyamatosan dadogott. Mint sok más olyan ember , aki nem szereti a hazugságot, de rákényszerül. Nekem ebből az jött le, hogy "csinált" csontvázak lesznek abban a szekrényben, amit nem a FIDESZ csinált, de amolyan " ha akarom vemhes, ha nem akarom nem vemhes" ügyek, pl, MÁV,BKV rendberakása, amelyet 20 éve minden kormány halogat / FIDESZ IS ezt tette/. De érdemes figyelni V. nyilatkozatait, főleg amikor dadog.
 
@KG2000: ertem en, hogy jo lenne, ha a piac es a befeketetok is fideszfanok lennenek es orban lenne a fellkent messiasuk, akiknek varga es kosa az o profetaik, de a piac ugy szarja pofan a fideszt es orbant erzelmi alapon, hogy te olyat meg nem lattal..
 
@Sir Kommentor:

Nabazz. A 4Cast, a Royal Bank of Scotland, az RBC Capital, az UBS elemzői meg elhiszik magukról, hogy független londoni pénzpiaci elemzők. Közben csak szerencsétlen szoci bértollnokok.
 
Ha jól értelmeztem, a poszt a "Bajnai" kormány lépései alapján ítélte meg a Fidesz alakulat tegnapi teljesítményét. Igen! Bajnaiék profik voltak. De! Céljaik alapvetően különböztek a Fidesz és Orbán céljaitól. Bajnai szolgált, Viktor uralkodna, minden áron. Bajnainak nem volt egy pártja 2 milliárdos adóssággal, hatalmas, pozícióra és ígért egzisztenciális sikerekre éhes pártkatonával, szimpatizánssal, támogatásáért állami megbízásokra áhítozó, érdekeiket nagyszerűen menedzselő fideszes, vagy a haszon reményében fideszessé váló "oligarchá"-val. Míg Viktor már jó előre eladta az országot a remélt pozícióért / s gondolom, 5többek között a bányák és szőlők hasznához hasonló egyéni boldogulásért /, Bajnainak erre nem volt szüksége. Várom, hogy Viktor mikor fogja 1 Ft-ért végezni a munkáját. Egyáltalán azt, hogy közszereplés, villogás, semmitmondó, papírról olvasott beszédek, önimádat nélkül dolgozni fog.
Bajnai profi közgazdász, Viktor már az a kevés jogot is elfelejtette, amit valaha felszedett. Pedig az elmúlt nyolc évben igazán volt lehetősége egy közgazdasági diplomát szerezni.
Hogy tegnap mi történhetett? Barroso láthatólag jól pofán verte Viktorunkat. Élvezet volt nézni, hogy egyre korpulensebb mini Napóleonunk milyen durcásan vonul Barroso után a sajtótájékoztatóra, mindkét kezét nadrágzsebébe dugva, mintha a golyói szorongatásától várna segítséget. Mellesleg ez eléggé bunkó viselkedés volt. Persze Őt nagyon megbánthatták. Nem voltak vevők forradalmi javaslatára, államháztartási hiányunk 7,5 %-ra növeléséről. A füles borítékolható volt, Ő provokálta ki. Haza is szólt Varga és Kósa uraknak, hogy fiúk, nem jött össze, csinálni kellene valamit, különben nem lesz mit lenyúlni! És itt megmutatkozott egy újabb különbség a Bajnai és a Fidesz kormány között. Bajnai ti. profi szakemberekkel vette körül magát. Így azután a tegnapi két nyilatkozat és a következményeik is egyértelműen várhatók voltak. Most kell aztán igazán szorongatni azt a két golyót!
A szomorú ebben az egészben, hogy ez a felelőtlen, hozzá nem értő, saját kapura játszó, öntelt bagázs a mi egzisztenciánkkal, az ország jövőjével és jólétével játszik.
Viktor nagyon jól tenné, ha ma este családjával és Semjén Zsolttal imádkozna. Most segítsen neki a történelem Ura! Nehogy eljöjjön a "Viktor takarodj!" ideje.
 
 

 

Címkék: magyar hírlap magyar nemzet portfólió holdrabló nol.hu mandiner fideszfigyelő varánusz.blog

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr112057872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véleményterrorista 2010.06.05. 09:08:24

index.hu/gazdasag/kipukkadtlufi/2010/06/04/kuszob_felett_kezet_fogni_balszerencset_hoz/

#
haydn

Hülye kommancs ivadékok ,visszahívnátok a libatolvajt,mi?A FIdesz a ti hülye Gyurcsányotok és a többi kommancs által elbaszott országot próbálja megmenteni és az előzőek hazugságait feltárni,barmok akik vagytok!!!
#

2010.06.04 19:47:19Agent orange

@haydn:
Anyád inkább lenyelt volna.

rantottbus 2010.06.05. 09:47:08

Nem ide kapcsolódik, de a kórház holdingba való berángatásáról nem akarsz írni, hogy Te hogy látod?

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.06.05. 09:59:00

@rantottbus: Szívesen megtenném, de kevés infóval rendelkezem.

szatmarfigyelo.blog@gmail.com
süti beállítások módosítása