HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

ÁLLAMTITKÁR

Tűzfal 2010.06.02. 08:00

 


Talán nem szentségtörés, ha megint Szatmár virtuális határain túl kalandozunk egy rövid poszt erejéig!
 
A választások előtt, alatt és után elterjedt a fehérgyarmati közbeszédben, hogy a Fidesz helyi jelöltje győzelme esetén államtitkári poszt várományosa. A jelenlegi hírek ezt a szóbeszédet ugyan nem támasztják alá, de rábukkantunk egy érdekességre a Hírszerző oldalain.

Az MTI keddi információi szerint a köztársasági elnök úr szerdán nevezi ki a II. Orbán kormány államtitkárait. A felsorolásban ismerős névre bukkantunk!
 
 „A Nemzetgazdasági Minisztériumnál hat államtitkár dolgozik majd: Becsey Zsolt, Bencsik János, Cséfalvay Zoltán, Czomba Sándor, Kármán András és Naszvadi György.”
 
A Beregben neve összefonódott a Berwin Ruhagyár megmentésével.
Ő az, aki együtt demonstrált Fideszesként az  MSzP-s Szép Béla országgyűlési  képviselővel, a Nyíregyháza-Vásárosnamény közötti vasútvonal bezárása ellen, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ófehértón.
 
 
 Reméljük, hivatala elfoglalása után nem a „Hegylakók” jelmondatát tartja szem előtt: „Csak egy maradhat!”
 
Reméljük, kinevezése nem fogja azt eredményezni, hogy ismét EGY VÁROS marad, amelyik fejlődik itt a végeken!
 
Gratulálunk! Jó és nagyon sok munkát kívánunk neki!
 
 

 

Címkék: mszp fidesz államtitkár vásárosnamény czomba sándor 2 orbán kormány berwin ruhagyár szép béla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr982049911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása