HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Bankárkormány, tele oligarchákkal

Tűzfal 2010.05.11. 08:00

 

A fagyi visszanyal.
 
Nehéz elképzelnem, milyen érzés lehet, mikor semmiről nem beszélhetek úgy, hogy a későbbiekben a képemhez ne vágnák utólag. Világunk folyamatos mozgásban van, ami ma még felháborító és vérlázító, holnapra természetessé kell hogy legyen. Főleg akkor, ha ez a barom talpas bandám nem gondolja át magánvéleményes nyilatkozatait. Vagy ha az ellenfél minősítése egyszer csak előkerül- és visszanyal....
 
 
Született a bankárkormány témában külön oldal, ami azóta nem behívható. (bankarkormany.hu) Biztosan nincs már rá szükség…! Írtak könyvet. Adtak ki kiadványokat. 

  

Az akkor még ellenzéki párt egyik kedvenc szóösszetételévé vált a bankárkormány kifejezés. Akárcsak az oligarcházás. Igen, már Viktor is megmondta: „vége az oligarcha rendszernek.” 
 
Helyes, csak határozottan! Csak ez a fránya internet ne lenne! Meg a sajtó! Ettől megyek a falnak!

Tudomásul vehetnék végre, hogy az ő bankárjuk az ország és a zemberek kifosztásán munkálkodott, az enyém az ország felemelkedésén fog!
Vegyék tudomásul, hogy minden komcsi büdös. Ja, hogy nekem is vannak komcsijaim? Az enyémeket kényszerítették! Munkásőr is csak azért lett.
És punk-tum! A ti oligarchátok a népet nyúzta, nekem nincs is ilyen. (papíron)
  
 
Majd elfelejtettem:
 
Várhegyi Attila Fidesz alapító, egykori pártigazgató, akit a bíróság folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyon hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt egyéves, felfüggesztett börtönbüntetésre, és fél millió forintra büntetett 2002- ben, ma lehet ejnye- bejnyével megúszná. (154 millió forintos kárérték)
 
Határozottan állítom, hogy hamis az a párhuzam, amit egyesek felállítanak: mit is kapott Zuschlag János?
75 millió kárérték, 8 és fél év.
 
Érdekes évek várnak ránk.
 

 

 

Címkék: munkásőr zuschlag jános oligarcha bankárkormány orbáv viktor várhegyi attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr311991598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása