HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Pártagkönyvem sorszáma

Bunkológus 2010.05.05. 08:00

 

Elég baj az, ha valakinek vélt, vagy valós rangját a párttagkönyvének sorszáma adja. Ha valakinek az életében ez a legnagyobb elért, felmutatható siker. Ha valaki erre hivatkozik, mikor fenyegetőzés közben ki akarja fejezni, milyen nagy ember is ő! Ha valaki úgy gondolja, hogy szellemi és erkölcsi fölénye származik az 5-ös sorszámú párttagkönyv birtoklásából. Ha úgy gondolja, hogy ez feljogosítja arra a hangvételre, amit megenged magának.
 
 Lehet növelni ebben a gyönyörű magyar rögvalóban a népszerűséget egy darabig a kicsinyes és bosszúálló stílussal, de ha valaki újságírónak tartja magát, akkor hosszabb távon a tisztességes emberi hangnem a kifizetődő.
 
 Elszámoltatás, leszámolás, fenyegetés.
 
Elhiszem, hogy piszkálja a magánember magáncsőrét, ha a következő szövegkörnyezetben dicsérik: „Nem tesz nekik jót, ha olyan buliban vannak, ahol jelen van a Bayer Zsolt is.”
 
 Egyem az érzékeny, fenyegetőző magánlelkét!
 
 Felőlem a nevére is írathatja Kovács Lajost, Nagyecsed polgármesterét, de lassan mondom, hogy Zsóti is megértse:
 
A szavak egymás utáni pakolása, ami látszólag értelmes mondatokat eredményez, az még nem újságírás. Az csak magánfirkálgatás.
 
 

 

 

Címkék: magyar hírlap fenyegetés bayer zsolt géberjén kovács lajos nagyecsed tyukod selyenzsinór

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr31975640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása