HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Kiherélt állam, felhelyezett szájkosár, póráz.

Tűzfal 2010.04.14. 08:30

 

Biztosan feltűnt másoknak is, hogy a választás közeledtével megindult a helyezkedés a közigazgatásban is. Nyugat- Európában az a természetes, hogy kormányváltáskor a hozzáértő szakapparátus marad a helyén, folytatja a munkáját. Hogy nálunk mi a természetes, azt hamarosan a bőrükön tapasztalják sokan. (http://index.hu/belfold/2010/valasztas/2010/04/14/martonyi_elkotelezettebb_apparatus_kell/)
 

 

Túl vagyunk a parlamenti választások első fordulóján. A szavazókörökben átlagosan 600-1200 fő szavazhat. Este hétkor beélesített mikrofonok, kamerák és szerverek várták azt, hogy elsők között is elsőként tudósítsanak az eredményekről. Vasárnap este, sokak meglepetésére, nem ez következett. Az igazolással máshol szavazók nagy létszáma, valamint egy olyan törvénymódosítás, miszerint az igazolással szavazók részére minden településen egy szavazókört kell kijelölni, röhejes botrányba fulladt.
 
Este hétkor a kiértékelt eredmények helyett kampánycsend hosszabbítást kaptunk az arcunkba. Ennek is köszönhetően az internetes blogok átvehették friss információik alapján a közvélemény tájékoztatását. A helyben megismert részeredményeket folyamatosan tették közé! A Szatmárfigyelő blog egyébként is jó látogatottsága négyszeresére nőtt!
 
Jött a felszólítás: „monnyon le!”. Ezt X.Y. képviselő javaslatára szavaztuk meg! A Fidesz a hibás! Az MSZP a hibás! Az OVB a töketlen! Ahogy szocializálódtak. Felelőséget vállalni? Majd ha fagy! (kedveseim! Gyurcsány Ferenc, még ha zárt körben is, de kimondta: elkúrtuk. Most hallottatok valakitől valami hasonló beismerést? Azt nem. Mindenki hibás, csak ÉN nem! Csak tökösen, ahogy megszoktuk!)

 

 

 

Van ám folytatás is! Csak azért, hogy komoly emberek szemléltethessék számunkra, hogy jobb kussolni! Ki tudja, ha most kiállok valami mellett, ha véleményem van, akkor annak mi lesz a következménye!
Az OVB kedden este ülésezett! Figyelembe vette a Legfelsőbb Bíróság keddi végzését, egyhangúlag úgy döntött, hogy a „Kubatov videó” ügyében nem áll elegendő bizonyíték rendelkezésükre!
 
Viszont 5:4 arányban úgy határoztak, hogy a nyilvánosságra került bizonyíték megalapozza a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját, így a testület feljelentést tesz.
 
Ennyi. Lehet érzékelni első olvasásra, hogy mekkora eleganciával passzolták tovább a labdát? Annak a „szemkilövető rendőrségnek”, akik szintén le fognak döbbenni a feladat nagyságán! Legfeljebb abban tévedek, ha az a pártatlan ügyészség kapja meg a nemes feladatot, ahonnan több esetben is hamarabb kapta meg a sajtó a kihallgatási jegyzőkönyveket, mint az érintettek.
 
Van valakinek tippje, mi lesz a feljelentés eredménye?
 
 
 
(a tényekhez hozzátartozik, hogy úgy tűnik, számukra (OVB) nem maradt más lehetőség az ügy folytatására)

 

 AJÁNLÓ HOLNAPRA: ha nem esik be fontosabb téma, akkor holnap arról olvashatnak, hogyan lesz a halból csirke?

Címkék: rendőrség ügyészség legfelsőbb bíróság ovb igazolással szavazók

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr401919813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.04.14. 09:01:03

Elnézést kérek mindenkitől, aki a statisztika szerint reggel pont 8- kor várta a poszt megjelenését!
süti beállítások módosítása