HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

15. A nép egyszerű gyermeke

Tűzfal 2010.04.03. 08:02

 

Egy félresikerült bemutatkozás
 
Ha már véleményt mondok egy politikus munkásságáról ,akkor legyen az a vélemény megalapozott. Ezért kerestem fel a tilkiattila.hu oldalt.
 
A nyitó kép az elég a vidékrombolásból című idétlen plakáttal kezdődik. Idétlen? Igen. Ezt marketinges és Pr-es végzettség nélkül is lehet tudni, hogy a felszólítás, valaminek a tagadása és a hozzá pakolt fénykép összemosódik a néző tudatában, tehát ellentétes értelmet nyer a plakát üzenete, mint amit el kívánnak vele érni! (egy téged nem elfogadó választó ezt úgy fordította le, hogy elég a vidékrombolóból!)
 
Sok mindent nem tudunk meg Attiláról, de azt igen, hogy Ő a mi nagy közlekedési szakértőnk is. Nem elég, hogy ért az izraeli repülőkhöz. Nem elég, ha tudjuk, hogy az összehívásának technikájával közoktatási törvényt sértő Hoffman fórumon a fő vezértéma, ami 3-szor is elhangzott, hogy együtt szoktak utazni a liftben az előadóval, de most az őt bemutató írás is fő elemében a közlekedésre alapul.
 
Én nem is kívánok mással, mint az autós közlekedésével foglalkozni. Akit érdekel a többi, az a Bemutatkozásra kattint és olvashatja….
 
Szóval közlekedés és elfoglaltság. Tudjuk, álláshalmozó. Tudjuk, hogy egy fenékkel egy lovat lehet megülni. Tudjuk, hogy sokan megpróbálják a lehetetlent és legalább egy fenékkel két, három paci hátán is megpróbálnak a közösség érdekében helytállni.
De azt is tudjuk, hogy ez lehetetlen.
 
Szóval kevés a szabadideje. Ezért sokat ül kocsiban!
 
(csak mellékesen jegyzem meg, hogy ötleteim, elképzeléseim nem jogvédettek Attila, az őszi (?) önkormányzati választásokig megvalósíthatsz belőlük).
 
Szóval gépkocsi. Ha kevesebbet vállalsz, tudod, annyit, amennyit becsülettel tudsz teljesíteni, akkor gyalog is érkeznél a polgármesteri hivatalba. Akkor észrevennéd, hogy évek óta a hivatal sarkánál a járda egyik szégyene a városnak. Egyszerűen ocsmány. Azt a kis részt 10.000 forintosból szerényen helyre lehetne pakolni.
 
Ha biciklivel is közlekednél- és nem csak kampánycélból- akkor látnád, hogy a biciklivel való közlekedés városodban okoz némi problémát az utjaink állapota miatt. Azok az útjavítások és kátyúk, amelyekkel büszkélkedhetünk, kész csoda, hogy még nem okoztak komoly balesetet. Próbáld ki!
 
Végül, ha kiszállnál a 100-asból, közelebb kerülnél választóidhoz. Megfognád párod kezét, egy- egy órát sétálnátok, és sok mindent tapasztalnál. Amire így, gépjárműből esélyed sincs!
 
Olcsóbban megúsznád a kampányokat is, mert ismernének és szeretnének az emberek. Nem kellene annyi plakát és molinó. Molinó ott, ahol laksz, ahol a végzett munkád a legnagyobb reklám!

 

 

Címkék: törvénysértés hoffman fehérgyarmat tilki attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr541891264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása