HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

CSONTHÜLYE

Tűzfal 2011.03.14. 22:25

A sok csatornának köszönhetően néha leesik a szíj az agyunkról, annyiszor láthatunk egy- egy filmet egymásután. Legutóbb a keresztségben a Csonthülye címet kapott idétlenség volt ilyen.


„Kuvukiland eszetlen királyát, Hekulét megátkozzák. Csontos…, az eszetlen király agyatlan kuruzslója ellenvarázslattal próbálkozik, amelynek következtében számukra teljesen ismeretlen helyen, a civilizációban találják magukat. A civilizáció azonban nincs felkészülve a két IQ-bajnokra, akik egy varázskövet próbálnak visszajuttatni az eredeti helyére.”
 
Hogyan is jutott eszembe Csontos?
 
Szanyi kapitány sajtájt (sajtótájékoztatót) tartott. Megtalálható az mszp.hu-n, még most is. 
Kikelt magából és védelmébe vette a gyöngyöspatai romákat. Védelmébe vette a megfenyegetettet! Védelmébe vette azokat, kiket terrorizálnak a gyűlölet nevében, most már nyíltan, a Magyar Köztársaság kormányának néma asszisztálásával.
 
Hitte ő. Ehelyett a lassan kötelezővé váló évi szopóállarc felvételi gyakorlatát teljesítette. Részletek itt!
 
 
Lapozzunk egyet! Nézzük meg, hogy az az ellenzéki párt, amelyik képtelen elismertségét növelni annak ellenére, hogy a kormányon lévők népszerűsége lassan, de biztosan csökken, mivel operálhatott volna csak a hétvégén!

  • „Három jelölt közül a szocialista Radvánszky Judit nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Nógrád megyei Nógrádszakálon.
  • Rácz Károlyt tetten érték, amint kenőpénzt fogadott el egy üzletembertől.
    Ne feledjük, Kövér László úr tette volna a bebukott önkormányzati vezetőnél március 15-e alkalmából tiszteletét.
    Egy jó tollú blogger kellene és a fél ország arról beszél, hogy Kövér úr adhatott volna a tisztességes kormányzásból leckét, tanácsot a korrupt barátnak.
    Vagy ha mást nem, a korrupció ellenes hatóságnak kölcsön adhatta volna Budai Lángpallos Gyulát.
  • És ha már lúd, akkor legyen kövér! Akarom mondani Kövér!
    Ekkora labdát és akkor ezek kettős kereszteznek!
    Kövér László (ne feledjük a Magyar Országgyűlés elnöke) kiverte a biztosítékot Romániában.

    A helyi sajtó szerint az Országgyűlés elnöke beszédében a Székely Nemzeti Tanács autonómiatörekvéseit jogszerűnek, célszerűnek és korszerűnek, erkölcsi szempontból teljesen kifogástalannak nevezte, amely megfelel a Teremtő akaratának.”

    Lehet, közvetlen vonala van a „Teremtő”-höz, de az biztos, hogy sikerült ismét hülyét csinálnia Magyarországból és annak népéből. Nem volt nekik elég az európai uniós elnökség elsöprő kudarca, most a sokszor leszólt déli szomszédtól kapunk megalázó kioktatást az európai politizálásból!

    ”A lehető leghatározottabban üzenjük Orbán Viktornak, hogy az ország neve, amelyet vezetnie kell, Magyarország, és ha lehet, azt mérlegelje, mit szeretne a Teremtő Magyarországon

És még nem is nagyon keresgéltem a hétvége történései között.
 
Csontos varázslónk népének a nagydolgok elvégzésére sajátos megoldást talált a film rendezője. Kis terpesz, guggolás, de nem ám egy sima luk fölött! Két, egymással párhuzamosan futó, egymástól kisterpesz távolságra lévő deszkasorra kellett leguggolni a „kakáldát” igénybevevő bennszülöttnek!
Nem voltak szégyenlősek, egymás mögött libasorban guggolva végezték nagydolgukat.
Az eszetlen király, Hekule, a rontás hatására kegyetlen viccben részelteti a bennszülött gyerekeket. Mögéjük osonva a hátsót meglöki, miközben az a dolgát végzi. Az, mint a dominó a sorban, magával rántja a többieket!
 
Csak egy pár percre tudná már valaki ráadni az MSZP-re a rontást, hogy a közéjük nem valók mind a „kakildá”- ban végezzék!
 
De lehet, hogy egy szájkosár is elég lenne!


 

Címkék: rácz károly kövér lászló szanyi tibor csonthülye székely nemzeti tanács radvánszky judit nógrádszakál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr632739970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása