HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Belövünk sörétes puskával az erdőbe!

Tűzfal 2010.04.09. 08:00

 

De bak helyett védett verebet lőttünk!
 
Kubatov videó! Az új celeb, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója! Sokan már azt emlegetik, hogy az ő lezser jópofizása miatt bukhatja el pártja a 2010-es választásokat! Igaz, hogy a magyar sajtó nagy része lassan reagált a videó felvétel hírére, vagy megpróbálta elhallgatni, de úgy látszik, ez nem sikerül nekik! Az internet arra is jó, hogy ne tehesse meg büntetlenül egyik sajtóorgánum sem azt, hogy bármilyen politikai indíttatásból is, de „lassan” reagáljon! Lehet már a Gábornak gratulálni is, a videót közzé tevő portál közismerté tette a telefonszámát!
 
Megérkezett a folytatás is.
 
A folytatás első része egy halovány próbálkozás, feltételezhetően a Fideszközeli sajtó visszavágásának indult, de nagy blama lett belőle. Úgy gondolták, ha minket ilyen bizonyítható vádakkal illettek, akkor rákenünk egy kis sarat másokra is, hátha az elvakult híveken túl más is beszopja! Talán sikerül elérni, hogy a közvádló közbeszédet eltereljük magunkról!
Az Indexen olvasom, hogy eltorzított hangú alak tájékoztat az MSZP-s online választói rendszer meglétéről. Nagy fogás. A CRM rendszer megléte eddig sem volt titok. Véleményem szerint az Index korrekten tájékoztat a rendszerről és „Szigetvári még a vasárnapi választás előtt részletes bemutató ígért a saját rendszerük működéséről, és az abban kezelt információkról.” Lehet ingerkedni gyerekek, de lepkére vetődtetek! Azt meg majd döntsék el az MSZP jogászai, hogy egy jelszóval védett rendszerbe való illetéktelen behatolóval, a törvénytelen behatolást közzé tevő kanálissal szemben milyen eljárást indítanak!
 
Azt viszont jó lenne eldöntenetek, hogy a Kubatov videjó és annak folytatása eredeti-e? Ha nem, akkor nem lennétek ennyire megdöbbenve- feltételezem én! Ha eredeti, akkor el kellene döntenetek, hogy van-e helyetek a Magyar Köztársaság Parlamentjében! Van-e helye egy olyan pártnak, aki az újonnan közétett videó tanúsága szerint büszke törvénytelen hatalom megszerzési gyakorlatára? Akik egyszerűen csalnak és utána ők rinyálnak a leghangosabban, hogy ég a ház?
 
Igen, igazatok van!
Meg kell szüntetni a politikus bűnözést!
Mindenkivel szemben el kell járni, ha törvényt sértett!
ITT AZ IDŐ! Ki kell takarítani!
 
2. rész
Ma reggel, MTV
 
Lendvai Ildikó nem tartozott az általam kedvelt politikusok - van egyáltalán ilyen?- közé.
Ma reggeltől tisztelem. Akinek van lehetősége és módja, nézze meg a ma reggeli szereplését!
A riporter elmondta, hogy Orbán V ma reggel, régi ismerősünk Szijjártó pedig tegnap este nyilatkozott náluk.
 
 
Elnök asszony tökösen csak annyit kérdezett és állapított meg a riporter helyett, hogy:
amellett, hogy Kubatov neve el sem hangzott a két interjúban, elhangzott-e a Fidesz részéről:
  • Nem Kubatov hangja a videón szereplő hang?
  • Hamisított a hang, egy statiszta hangja.
  • Kubatov már nem a Fidesz tagja.
  • Kubatov hazudott, mert ilyet mi nem tartunk elfogadhatónak!
  
A Fidesz csak a felvétel vágott volta miatt emeli fel a szavát! Ez eddig a tény!
A Fidesz azzal a maszatolással, ahogyan az MSZP eddigi szerencsétlen kommunikációjára hasonlóan reagál, egyértelművé teszi a gondolkodó ember számára, hogy az új Fidesz szlogen hiányos:

 

 

 

Csak azokat a tisztességes becsületes embereket sajnálom, akik hittek és mai napig hisznek a Fideszben és vezérében! Mert  a homokba dugott fej nem segít rajtuk sem!

 

Címkék: fidesz orbán viktor választási csalás b lista kubatov gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr651906387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása