HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Tudod, ünnep lesz megint!

Tűzfal 2012.12.23. 13:28

Karácsonyhoz közeledve megköszönjük olvasóinknak hűségüket. Köszönjük az érdeklődést.  Azt, hogy sokan látogattak meg bennünket naponta, akkor is, ha nem volt új tartalom a blogon.

Az Ünnep tiszteletére és az Önök örömére megajándékozzuk Önöket három aprósággal. Egy dallal, Cserháti Zsuzsa és Balázs Fecó duettjével.

E mellett egy idézet, mely egyben blogunk hitvallása is lehetne!

„Tudod, karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” 

Márai Sándor

Végül néhány ünnepi recept következik. Mivel a net bugyraiban nem találtuk meg az eredeti digitális példányt, ezért kicsit gyengébb minőségben, de annál nagyobb szeretettel nyújtjuk át Önöknek ezek szkennelt változatát.


Ha nehezen lenne olvasható, akkor leírjuk, hogy a recepteket Fehérgyarmat város polgármesterének, Dr. Tilki Attilának felesége és alpolgármesterének, Szalai László nagytiszteletű úrnak felesége volt olyan kedves a FEHÉRGYARMATI NAPLÓ rendelkezésére bocsátani!

ReceptFgyi naplóból.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr524978388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása