HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Csak egy kérdés!

Tűzfal 2012.06.09. 09:23

 

Ma már egy ilyen hír nem üti ki a biztosítékot. Bár ha a hozzászólásokat nézem, akkor nem kizárt a tévedésem. A szon.hu-n lapjain nem nagy divat a hozzácsicsergés. Most mégis, meglepően sokan szóltak hozzá egy cikkhez.
„A Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online, vagyis a SZON közös versenyt hirdetve azt kérte a megye valamennyi középiskolájától, hogy május 14-ig küldjék el a SZON címére a búcsúzó osztályok tablóit.”
A cikk címe is csodálatos, de a tartalma az igazán figyelemre méltó.
Olvasd el, és légy szíves válaszolt egy kérdésre!
 
Na nem az érdekel, hogy ki a fasiszta, nem az érdekel, ki a náci, az sem fontos, hogy tudod-e, mi az irredentizmus.
 
Akik NAGYMAGYARORSZÁG vágyával szívükben élik mindennapjaikat, azok HOGYAN AKARJÁK EZT ELÉRNI?

 

Címkék: trianon revízió baktalórántháza szon nagymagyarország tabló verseny

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr344574694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2012.06.09. 18:40:23

Katasztrófa! A tanári kar miatt! Ahol egyetlen ember nincs, aki erről az ötletről lebeszélte volna a diákokat... az a hely egy fertő - minden tekintetben. Szégyelljék magukat! ez nem oktatási és nevelési intézmény, ez csupán töketlenek gyülekezete... undorító!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2012.06.09. 18:45:48

A kérdést én is fel szoktam tenni olykor olykor... de még soha nem kaptam rá választ. (azt egész egyszerűen nem tudják!... csak pofázni és vádaskodni, nyáladzani és utálni képesek, de gondolkodni? - na, azt nem sikerül nekik, vagy, ha igen - akkor gyorsan kiléptek a jobbikból és a közeléből is elmenekültek már)
süti beállítások módosítása