HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Én dudálnék veled!

Bunkológus 2011.06.09. 21:34

 

 

Eredetileg ezt a figyelemfelhívó plakátot szerettem volna közzétenni. Úgy tűnik, végre összefognak a szakszervezetek, rájönnek lassan, hogy a tüntetünk, tüntetgetünk játék ezzel a hatalommal szemben nem elég.
Igen, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, ne tessék csodálkozni!

 

 

Ez estére okafogyottnak tűnik. A rend éber őrei Nyíregyházán nem engedélyezik a demonstráció megtartását.

 

A forgalom jelentős akadályozására hivatkozva tiltó határozatot adtak ki.
Zseniális és szakszerű meglátás. A forgalom jelentős akadályozása volt a cél. Azok a rendőrök, akik egyszer maguk is lesznek nyugdíjasok, ha addig kibírják, azok természetesen szigorúan szakmai alapon, nem engedélyezik az autós felvonulás megtartását!
No comment!

 

Miben bízhatnak a szervezők? Talán abban, hogy olyan bíró elé kerül beadványuk, akit a kormány idő előtti nyugdíjba kényszerít!

 

Címkék: nyíregyháza mszosz dudálj velünk tiltó határozat nyíregyházán

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr162971765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzatmáriVitriol 2011.06.09. 23:09:16

16 óra, lejár a munkaidő a rendőröknek. Majd fognak túlórázni... :(((

Kíváncsi vagyok a bíróság döntésére!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.06.10. 16:59:23

szomorú! - de járdán gyalogosan és dudát fújva, sípot, nádi hegedűt, akármit... ? az is jó lenne, ha átvertek...,ha nincs jövőd, ha eleged van a hatalom arroganciájából... Hiszen ez a lényeg, nem az autós felvonulás. Ja, meg bohócruhások is lesznek... azok sem akadályozzák a forgalmat csak, ha lefekszenek az úttestre... -Valamit csinálni kell! (ellopom a smilekat :I nagyon király!)

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.06.10. 21:05:48

lopjad, én is csak közzétettem...:)
süti beállítások módosítása