HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

És a hetedik napon...!

Tűzfal 2011.03.10. 20:20

 
Ha időm engedi, szeretek tájékozott lenni környezetem történéseiről. Ha időm engedi, és a körülmények. A körülmények, amelyeket úgy formálnak néhányan, ahogyan nekik tetszik.
 
Az pedig több, mint gáz, ha a „körülmények” hátradőlnek és azt hiszik elég a tisztség, a beosztás a pozíció és mást nem kell tenni.
 
A „körülmények” mindenhol ott próbálnak lenni, ahol az érdekükben áll.
Természetesen gondoskodnak is a megfelelő sajtóvisszhangról.
Ha fontos, ha érdeküket szolgálja. Nem túlzás azt állítani, hogy a „körülmények” szorításában kell néhány rendezvényt is megtartani, igaz, csak akkor, ha a szervezők időben tájékozódnak a „körülmények” befolyásáról.
 
Ha egy politikus új szakterületre merészkedik, akkor hamarost ráébred, hogy kötelességei is vannak. Ráébred és dönt, mi a fontosabb neki.
 
Van nekünk is itt Szatmárban nagy emberünk, aki számos teendői mellett a parlament külügyi bizottságának is a tagja.
A tagság azzal is jár, hogy ha felmerül a határon túli magyarság kérdése, akkor ő is eszébe jut az egyszerű állampolgárnak.
Eszébe jut és rákérdezne, a specialista hogyan lát bizonyos külügyi kérdéseket.
 
Rákérdezne, normális országban. Nem itt, ebben a továbbra is következmények nélküli belterjes uram- bátyám világban.
Próbál rafkózni az egyszeri választópógár. Ránéz a helyi önkormányzat oldalaira, hátha talál valami fogadóórának, fogadónapnak elkeresztelt huncutságot.
Már meg sem lepődik, hogy Fehérgyarmat város honlapján - sem- talál ilyet.
Sem önkormányzati képviselőit, sem polgármesterit.
 
Sebaj. Van a helyi hatalmasságnak saját weboldala is.
Aha. Volt.
Jelenleg a következő üzit találod rajta:
A szolgáltató korlátozta a weboldal elérhetőségét.
Annamária dolgozik?
 
Találgassunk?
 
Szívesen megkérdezném, ha lehetőségem lenne Tilkiland urát Tilki Attilát, mi a véleménye a következő három témakörben:
 
  • A Szabolcs-Szatmár-Beregi Természetvédelmi Alapítvány február 25-én rendezte meg a „A határokon átnyúló, nemzetközi Szatmár-Beregi Natúrpark létrehozása” című projekt nyitókonferenciáját Fehérgyarmaton.
    Erről is szívesen olvastam volna Fehérgyarmat város honlapján. Biztosan nem arról van szó, hogy ennek a hírnek semmi keresni valója sincs ott, ha ön nem vett részt rajta!
     
  • Gondolom, ha már az Ukrajnai önkormányzati választásokra annyira odafigyelt (hogy milyen eredménnyel, azt tudjuk) , akkor most is figyelmébe ajánlhatom a következő hírt! Már csak azért is, hátha meg kívánja nyugtatni az ukrajnai magyarok forrongó hangulatát.
    A határon túli magyarok mai napig nem kapták meg a nekik járó oktatási-nevelési támogatás!
    A Kárpáti Igaz Szó cikke erről számol be.

 

Természetesnek tartanánk, ha a feltett kérdésekre válaszolni kívánna. Ezt megteheti akár hozzászólásban, akár a szatmarfigyelokukacgmailpontcom címen is.
Ha önnek is van igénye a kérdések tisztázására, akkor csak egy kérésünk van. A hivatalos Fidesz kommunikációs paneleket le tudjuk tölteni a netről, azoktól tisztelettel kérjük, mentsen meg minket!
 
Utóirat:
 
 
 

 

Címkék: kárpátalja tilki attila kmksz külügyi bizottság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr562729043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása