HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Megyei Katasztrófavédelmi parancsnok

Tűzfal 2010.11.08. 08:00

 

 November 1-től Csepely Zsigmond József vezeti a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot.

Pernyák Sándor tű. ezredes 30 évi hivatásos pályafutás végén érdemei elismerése mellett 2011. június 29-én nyugdíjba vonul.
 
Dr. Bakondi György november 1-jei hatállyal Csepely Zsigmond József pv. alezredest nevezte ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójává.
 
Csepely Zsigmond kinevezéséig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Fehérgyarmati Polgári Védelmi kirendeltségét vezette, a Magyar Nemzet szerint a fehérgyarmati tűzoltóság  eddigi parancsnoka  volt és Cégénydányádon önkormányzati képviselő a 41 éves szakember.
 
Kinevezéséhez gratulálok, unalmas, eseménytelen munkát kívánok mindannyiónk érdekében neki!
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr122432780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása