HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

HA NÉZEL, NEM CSINÁLOM!

Tűzfal 2010.07.16. 10:20

 Voltak elegen, akik a héten tudósítottak, tudósítgattak a fel nem robbant víztoronyról. Találgatások keveredtek a tényekkel, valóság a tévedésekkel. Kis ideig a híradások élére kerülhettünk. Sajnos.

 
Nem volt rosszabb a probléma kezelése, mint bárhol az országban. Vádak, találgatások és gyanúsítgatások ugyan elhangzottak, de néhány apróságtól eltekintve semmi különös. Barátaim tanácsára nem foglalkoztunk a történtek kapcsán helyi politikai kérdésekkel, nem éleztük ki az eseményeket, nem estünk neki a város vezetésének sem.
 
Most viszont leültem egy pillanatra. A szon szerint megállt az alig elkezdett bontási munka. Az indok:
 
„A forgatóstáb a helyszín közelében várta, hogy megörökíthesse a bontást. A munkálatok meg is kezdődtek, ám azt hirtelen felfüggesztette az érintett cég vezetője. Úgy döntött, hogy egészen addig nem folytatják, amíg a stáb el nem megy, vagy pedig ki nem kapcsolják a kamerát. Döntését nem indokolta.”
 
Lehet találgatni:
·        Titkos technológiát használnak?
·        Munkabiztonsági szabályokat sértenek?
·        Foglalkoztatási szabályokat sértenek?
·        Lopott gépekkel dolgoznak?
·        Vagy csak az asszony nem tudja, merre jár a dolgozó?
 
Természetesen találgathatunk mi, de az igazság odaát van.
Egész egyszerűen szégyenlősek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr892155055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása