HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Bónusz poszt kommentekből 2.

Tűzfal 2010.06.06. 09:00

 

Alcím 1.
Orbán Viktor mongyon le!
 
Alcím 2.

 
Most csak egy komment idézése következik!
 
 

Figyelem: a most következő idézet alkalmas a nyugalom megzavarására. Aki nyugtatót, vérnyomáscsökkentőt szed, vagy keményen politizál, ne olvassa el!!!!!!!!!!

 
Hogy tesztelés volt-e, nem tudom, de igen megtervezettnek tűnik. Viktor fülese Barrosotól, Kósa barom beszólása, Szíjjártó megszokottan hülye tódítása. Nem gondolták Ők, hogy ez ekkora kalamajkát okoz. Most viszont összeszarták magukat. Ld. Varga Mihály nyilatkozata.
Ezért azután ma elvárnám a válságtanácskozás után azt, amit már a felelősöknek eddig is meg kellett volna tennie. Orbán Viktornak le kell mondania a miniszterelnökségről, hiszen az egészért főnökként Ő felel. Az Országgyűlés hétfőn miniszterelnököt választ. Viktor véglegesen kivonul a magyar politikából. Úgy látszik mégsem űzi szakma szinten a miniszterelnökséget. A két balfasz /és nem esküszöm meg rá, hogy a lépéseiket nem főnöki instrukciók hatására, előre megbeszélt menetrend alapján végezték /, Kósa és Szíjjártó pozícióikról lemondva mától eltünnek a közéletből és az állami vezetésből. Ellenük ügyészségi vizsgálat indul, hűtlen kezelés gyanújával. Kíváncsi lennék, ha Zushlag 10 évet kapott első fokon 60 millióért, amiből 50 megtérült, akkor ez a két faszfej mennyire érdemes. A kár néhány százmilliárdos. Természetesen a büntető perek után jönniük kell a polgári kártérítési pereknek is. Devizahitelesek, gazdálkodók, stb., az egész magyar közéleti keresztmetszet.
Nagyon ildomos lenne - bár nem tudom, hogy most ki ebben az illetékes - figyelni a pénzmozgásokat, tehát ki vásárolt közvetlenül a Kósa bejelentés előtt eurót, ill mélyponton OTP-t, s figyelni a nagy tételű eladásokat a cirkusz végén. Gondolom sok egyéb disznóság is kiderülne. Soha nem tartotta Viktort államférfinek, így véleményem szerint a fentieket nincs nagyvonalúsága és bátorsága meglépni.
 
 
Úgy gondolom, hogy tömör, lényegre törő, figyelemre méltó!
 
NINCS MIT HOZZÁTENNI!
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr402059779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véleményterrorista 2010.06.06. 10:38:14

melchi zadok 2010.06.06. 10:22:01
@eremita: van egy óriási különbség. mi is volt akkoriban a fidesz gazdasággal kapcsolatos elképzelése? nagyon egyszerű: még több pénzt osztogatni, adót csökkenteni, munkát mindenkinek, "ne a zemberekkel fizettessék meg" blah blah blah. ismerős? ha kell népszavazások és hangulatkeltő utcai politizálások tömkelegével kell elérni (és ezzel többmilliárdot kidobni az ablakon) azt, hogy a szar helyzetben lévő ország még véletlenül se a szocik ideje alatt keveredjen ki a kakából. az aki nem teljesen elmeroggyant, már ebből is láthatta, hogy ezek barmok. így egyszerűen: BARMOK. vagy ha pozitívan közeledett viktorékhoz talán azt gondolhatta: oké, most hülyeségeket pofáznak, ez dekadens politikai agit prop, de nem baj, majd ha kormányon lesznek biztosan meglesz a józan eszük. de amikor bejelentették, hogy matolcsy lesz a gazd. miniszter ez utóbbi remény úgy szállt el, mint a győzelmi zászló.
orbán viktor évtizedes munkával elérte, hogy nála okosabb ember nem kaphat pozíciót a fideszben. vakok között a félszemű a király. most ezt nyögi a fidesz. istenverte ostoba barmok ezek, nem megváltók.

varanus.blog.hu/2010/06/05/fulkeforradalmarbol_makvirag#comments
süti beállítások módosítása