HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

KÖNNYŰ HÉTVÉGI PÖFÖGÉS

Tűzfal 2010.05.29. 18:00

 Irogató lettem. Egyre gyakrabban szembesülök olyan kérdésekkel, amelyekkel eddig nem kellett foglalkozom. Szerzői jog; mit engedhetek meg magamnak; hogyan idézhetek másokat, mily módon használhatok fel fényképeket?

Lassan beletanulok, bár hibázom én is rendesen. Igyekszem elkerülni.
Éppen ezen törekvésem miatt vagyok érzékenyebb a „hivatásosok” eljárásaival szemben. Felmerült bennem, haragszom-e a szon.hu-ra, vagy jogosak kritikáim velük szemben. Én. Aki nem írásból élek, felháborodhatok-e nyilvánvaló tényeken?
 
Döntsék el Önök!
 
Minden hír, ami a határról szól, felkelti érdeklődésemet. Ha ez a hír ráadásul korrupcióról is szól, az csemege. A blog elnevezésétől eltekintve csapongok néha. Éppen ezért igyekszem a nevünkhöz méltóan helyi hírekkel is foglalkozni. Így találtam rá a szon hírére.
 
Szerepelt benne egy általam eddig nem ismert hírügynökség megnevezése, ezért rákerestem a nevükre. Ha már ilyen figyelmes a szon, akkor a későbbiekben biztosan találok az említett hírügynökség oldalain érdekességeket.
 
Két találatom volt, az egyik a szon „tudósítás”.
 
A másik, amiből kiderült, honnan származik a szon tudósítása, a kárpátinfó elektronikus oldala. 
 
 
 
Hasonlítsák össze a kettőt, és döntsenek: jogos-e felháborodásom?
 
 

 

Címkék: korrupció szon kárpátinfó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr212040415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása