HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

"Puskák és narancsok"

Tűzfal 2010.05.27. 15:00

 

Szögezzük le már az elején: 2010. májusában, bármilyen indokkal házakra lövöldözni, csak úgy, bűncselekmény Magyarországon. Ha ez kevés az olvasónak: akkor az is igaz, hogy igen komoly pszichés zavarokkal küzd és szakember segítségére is szüksége van annak, aki ebben éli ki magát, indulatait, dühét!
 
A tények: a tudósítás szerint rálőttek egy riporter házára. Légpuskával. Kétszer. A kétszintes családi ház egyik alsó és egyik felső ablaka sérült meg. A rendőrség megkezdte az adatgyűjtést.
A következő tudósításnál azért a helyzet fokozódik: Kisberk Szabolcs azt nyilatkozta, hogy reggel vette észre, hogy budapesti, kétszintes családi házuk egyik földszinti, és egyik emeleti ablaka is megsérült. (reggel vette észre: hát, van ez így! Ha valakinek nyugodt az álma, lehet, nem is abban a helyiségben aludtak, akkor ez nem is meglepő!)
 
A feltételezések:
Kisberk azt mondta, nem zárható ki, hogy egyik napokban elkészült riportja miatt lőttek a házukra, de nem kíván találgatásokba bocsátkozni.”
Már maga a mondat is egy csodálatos alkotás. A riporter, aki szavakból él, elmondja a másik tudósítónak, miért lőhettek rá a házára. Menet közben rájön, hogy az ő rendkívüli izgalmi állapotában, hiszen rálőttek, mégsem adhatja a botot a rendőrség kezébe, ezért vált, és közli: nem kíván találgatásokba bocsátkozni.
Csak pörög a kerék, ezért tovább folytatódnak a nem találgatások. Óvatos duhaj a srác, mert zárszóként közli:
"Igazából nem tudom, hogy bármelyiknek (riportjai) lehet-e köze hozzá, én bízom benne, hogy nincs, és hogy mondjuk egy gyerekcsíny volt ez”- mondta Kisberk Szabolcs a Hír TV-nek.”
Így bármi kiderül a nyomozás során, ő támadhatatlan. Először ötletel, majd visszavonja. Ő ebben benne már nem maradhat. Lehet, miniszter is még belőle. Vagy helyettes szóvivő.
 
És a MESE:  már hiányoztak a Szijjártó megszólalásai. Hát megkaptuk helyette Cser- Palkót, a helyettes szóvivőt. Hogy megbízták, vagy önjáró lett-e, azt nem nehéz kitalálni. De nyilatkozott a lelkem. Okosat, bölcset, ahogy szokott.
„ Ismét újságírót ért fizikai támadás Magyarországon”
Biztosan nem ugyanaz volt a magyartanárunk, mert nyilatkozata szerint csak arra gondolhattam, hogy megtámadták, nekimentek, megvertek egy újságírót.
 
Ha minden úgy történt, ahogy leírták, és az ablak sérülése is légfegyverből kilőtt lövedéktől származik, akkor már csak egy kérdésem van.
 
Ki az a barom, aki légfegyverrel akar ráijeszteni egy újságíróra? Tényleg kezelést érdemel. ( a felvetett gondolatot folytatva, biztosan nem egy bérgyilkos…)
 
 
 
Ui:fenti véleményem megfogalmazásánál figyelembe vettem a helyettes szóvivő úr nyilatkozatát, miszerint:
 
„A nemzeti ügyek kormánya az első perctől világossá teszi, hogy nem tűri el a rendetlenséget, a bűnözést, az erőszakot az országban, és különösen nem tűri el azt, ha valakit az igazság feltárása és kimondása miatt ér atrocitás.” 
 
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr82035104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása