HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

MINT A POLGÁR!

Tűzfal 2010.05.21. 08:00

Nevezhetjük-e hazugságnak a tények nyílt szembeköpését? Igazmondó vagy hazug ember-e Magyarország leendő miniszterelnöke?

  A blogot rendszeresen felkereső olvasók észrevehették, hogy a választásokon győztes párt viselt dolgaival mostanában keveset foglalkozom. Ennek több oka is volt. A legfőbb ok, a lelki egészségem megőrzése. Nem kell nekem azon törni buksimat, hogy ki mit fecseg, (magánvéleményezik), mit tervez a választásokon győztes párt teljhatalma biztos tudatában! Megteszik ezt helyettem sokan. És sokszor szemfülesebben, mint akik ebből élnek.
 
Ha rossz álmomból ébredek, akkor sem a Fideszes politikusok jutnak eszembe. Pontosítok: akkor sem a politikusok jutnak az eszembe.
 
Azért sikerül egyik, másik önmagát politikusnak tartó, a nép által megválasztott, „mindenekfelettállónak” felhívnia magára a figyelmemet.
 
Néha egészen apró dologgal.
 
Felmerül bennem, hogy országunk leendő miniszterelnökének volt-e gond a természettudományi tanulmányaival, konkrétan a matematikával?
 

 
 
 
Ha már gyermekkorban nehezen ment a számtan, tudjátok, amikor arról álmodott a rossznyelvek szerint, hogy ő 1 X miniszterelnök lesz, akkor szeretettel ajánlom figyelmébe ezt a kiadványt!
 

 

 
 
  
 
 
 
 
 
 Vagy végzett jogászként egy zugfirkász konyhajogász szintjére süllyed?
 
Verbális maszturbációban éli ki indulatait, vagy tudatosan „csúsztat”?
 
Nekem nem tetszik ez a homokozó stílus. Mindegy mik a tények, ő azt akkor is győzelemnek értékeli, ha más ettől a falnak megy!
 
A kettős állampolgárságról szólva a következőt nyilatkozta:
 
„mert Magyarországon volt erről egy népszavazás, és akkor az igenek nagyobb támogatást kaptak, mint a nemek”
 
Tudjuk, szívesen dobálózik számokkal. Felkészületlenül.
Kétharmadozott, háromharmadozott már eleget, de valahogy mindig addig látja a számokat, amíg azokkal alátámaszthatónak véli komoly, megfontol véleményét!
 
 Kettő kattintásra található meg a valasztas.hu-n, az általa említett kettős állampolgárságról is szóló 2004-es népszavazás eredménye.
(Már megint félrebeszélek, hisz a bűncselekmény gyanúját fel sem vető Kubatov videóból tudjuk, nem erőlteti az informatikai eszközök használatát!)
 
 
         nem szavazott:   5.031.000 fő
   nemmel szavazott:    1.428.578 fő
             Összesen :    6.459.578 fő
 
   Igennel szavazott:    1.521271 fő
 
Ha pontos adatokkal dolgozna, akkor nem égetné magát és bizony kedves testvéreim, minket sem. Mert ne feledjük, innentől nem csak magáért felel. Mindannyiónkért. Határon innen és túl.
 

 

Címkék: orbán viktor népszavazás miniszterelnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr72018104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása