HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Egy sajtótájékoztató utóélete

Bunkológus 2010.04.24. 08:00

 

 

Már lassan kinő a csecsemőkorból a hír, több, mint másfél éves. 2008. október 10-én jelent meg a tudósítás a sajtótájékoztatóról az mfor.hu hasábjain.

Az önkormányzat és a város vezetője sajtótájékoztatót tartott Fehérgyarmaton. Elképzelésekről, megkezdődött tervezésről. Lélegzet elállító hír volt. Ilyenre is szükségünk van. Jó hírekre! 7 milliárdos beruházásról, 100 fős szállodáról, öttusa központról, és a fő vonzerő: 300 munkahely kialakításáról. Tilki Attila elmondta, hogy a beruházást két-három éven belül szeretnék megvalósítani.

 

Ami jó, azt ezeken az oldalakon is támogatni kell! Mivel a három évből már csak másfél van hátra, ezért aggódom, hogy megvalósíthatóak-e ezek a fantasztikus elképzelések?

 

Csak kérdeznék:

  1. hogy állunk a tervekkel, tisztelt városvezetés?
  2. jelent-e meg bármilyen tájékoztatás ez ügyben, ami elkerülte figyelmem, mert akkor azt szívesen közzétenném a Szatmárfigyelő blogon is!?

 

 

Címkék: sajtótájékoztató fehérgyarmat tilki attila 7 milliárdos beruházás üdülőközpont sprotcentrum.öttusa versenypálya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr81947301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása