HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Erkölcs, etika, törvényesség!

Tűzfal 2010.04.09. 23:17

A Fehérgyarmati Batman címmel és Kiskorúak csatasorban alcímmel már jelent meg a blogon írásunk! Tudják, mikor a Fideszes záróbuli plakátjait ragasztó kis-, vagy fiatalkorú elkövetők letépdesték a konkurens induló plakátjait! Egy- két napon belül felragasztotta a legnagyobb vetélytársuk is (MSZP) a saját kampányzáró rendezvényére invitáló plakátokat. Nem tudom, ez utóbbiból van-e még akár csak 1 darab is épségben Fehérgyarmaton!?

 Ma este kaptam a meglévők mellé még néhány fotót. Van benne kevésbé jól sikerült is, elnézést kérek az olvasóktól, de ezek a gyengébb felvételek is felismerhetőek, jól szemléltetik, kik ragasztják le szívesen a többiek plakátjait. Abban sem vagyok biztos a Kubatov videó után, hogy a felvételek közzététele után nem lesz-e hirtelen néhány lepotyogott MSZP-s, vagy más konkurens jelölt plakátja felragasztva, a most megvádolt jelöltek plakátjaira! Hiszen tudják, Pécset az MSZP-s szórólapokat „egy párt” emberei kampánycsend idején bedobálták a postaládákba, amiért az MSZP-s indulót jelentették fel! Az egyszer már jól bevált módszert miért ne alkalmazhatná „egy párt” plakátragasztás esetében is?

 
Kezdjünk bele:
 
 
 
 
   Csenger
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Csenger
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szamostatárfalva
 
 
 
 
 
 
 
 
Szamosbecsecsen a Kovács úr lelkes aktivistái ragasztották le az ellenfél plakátját. Ez csak egy példa, mert több helyen is ez történt ma reggelre!

 

 

 

 

 

 

 

Fehérgyarmaton Hopka András kukucskálhat ki a Fidesz meghív alól a „nagyábc” mellett.
 
 

 

 

 

 

És a legszebb:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az iskolapélda. Alul Seres Tamás Richard, független jelölt, akit a Jobbiknak elnevezett formáció ragasztott le. A Seres Tamás plakátja mellett megfért az MSZP- s Hopka András fényképe. Addig, amíg mindenkit kizavart a csősz az erdőből leragasztottak egy rendezvény plakátjával. Ezután jött a friss Fidesz csík, amivel  a letéphetetlen Hopka András plakát maradékából csíptek el a ragasztó szakmunkások.
 
 
És végül a kedvenc fényképem, ami kellően reprezentálja, hogy miért kellene egy fenékkel egy lovat megülni! Ha nem a kampány foglalná le városunk köztiszteletben álló polgármesterének figyelmét, ha nem térkép lenne e táj, akkor gépjárműből is biztosan észrevenné a kijavítani való hibákat. (a kátyúkról készített fotósorozat majd később kerül sorra)

 

 

 

 
 
 
 
Az a kettő szélfútta szalag méltó jelképe városunknak! Nekünk van ilyen is, de semmire nem jó! Kíváncsi vagyok, ha Polgármester úr rászaladna egy ilyen biztonságosan elkerített lukra, meddig maradna állásában az ilyenért felelős illetékes elvtárs?

 

 

 

 

 

Címkék: fehérgyarmat hopka andrás plakáttépés plakát leragasztás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr161908647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.04.09. 23:34:11

Aki nem találja itt saját munkájának képét, az se keseredjen el, még nem kaptam meg minden felvételt. Kampánycsend után azok is sorra kerülhetnek rendszámostól együtt!!!
süti beállítások módosítása