HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

17. A Fehérgyarmati Batman!

Tűzfal 2010.04.07. 08:00

 

 
Kiskorúak csatasorban!
 
Lassan végére érünk az első fordulót megelőző kampánymocsoknak. Sokat láttunk, sokat tapasztaltunk. Most már biztosan állíthatjuk, mi nem fordult elő a kampány során. Ha valaki mást állít, álljon elő ,a bizonyítékaival!
 
Nem fordult elő az ajánlószelvények gyűjtése során:
 
  • Iskolában nem kérték az ajánlószelvényt,
  • Nem vásároltak kopogtató cédulát,
  • Munkahelyi vezető nem várta el és nem is vette el beosztottjától az egész család kopogtató céduláját,
  • Nem járták végig az üzleteket, hogy munkahelyen gyűjtsenek,
  • Polgármester nem írta elő, hogy az önkormányzati dolgozók a hivatalba, az iskolai dolgozók az iskolába vigyék be az ajánlószelvényt.
  • Nem lopták el a postaládákból,
  • Nem merik odaadni, mert olyanok kezébe kerül, akik nem felednek…,
  • Nem gyűjtötte közmunkás munkaidőben,
  • Nem vitték el a másik jelölt nevében az ajánlószelvényt.
 
A Szatmárfigyelő blog szerzői sokat köszönhetnek a pártoknak és neves képviselőiknek. Állandó témát szolgáltattak a blog megjelenéséhez. Külön köszönetet mondunk a Fidesznek.
 
Köszönetet azért is, amiért két kattintásra elhelyezte blogunk ajánlóját annak idején a fidesz.hu-n. Érdekes volt látni a Varánusz blog linkjét az ajánlójukban, aminek tartalmában viszont a mi linkünk is szerepelt. A hivatkozás, írásunkra juttatta az érdeklődőt, amit a Jobbik helyi jelöltjéről közöltünk. Őszintén köszönjük!
 
Úgy gondoljuk, köszönetképpen mi is tartozunk a Fidesz helyi jelöltjének azzal, hogy reklámot csinálunk egy rendezvényének:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A történések megértéséhez elmesélek egy viccet. Hülye vicc, de vicc! És ami a fő, kifejez sok mindent az ifjúság iránti elkötelezettségből /reméljük, hogy csak a szülők felelőtlenségéről és nem a Fideszes jelölt hozzáállásáról van szó!/:

 
Két ember iszik az Eiffel torony tetején, az étteremben. Jól beisznak, majd az egyik azt mondja:
 
- Te! Repüljünk már egy kört itt a torony körül!
 
- Bolond vagy? Hiszen lezuhanunk!
 
- Dehogy! - azzal nekirugaszkodik és pazar ívben körülrepülve a tornyot, kisvártatva lehuppan az étteremben.
 
- Mondom én, hogy megy ez!
 
Erre a másik is nekirugaszkodik, azonnal lezuhan, és szörnyethal. Így szól a pincér:
 
- De szemét vagy Batman, mikor iszol!
 
Lássuk, hogy jön ide az ivócimborát bajba hajszoló Batman!
 
2010. április 06, este 2000 után.
 
Tudjuk, rendezvényt sokféle módon hirdethetünk, helyi sajtó útján, személyre szóló levélben, plakáton. Ha plakátolunk, akkor szükség van néhány dologra:
 
1.      plakátra,
2.      aktivistára,
3.      ragasztó anyagra.
 
A plakát, mint a mellékelt fotóból látszik, megvolt. Az aktivisták, négy fiatalkorú leány és fiú szintén megvolt. Sötét nadrág, sötét kabát. Persze ez került mind a négy kezébe otthon, mikor készültek ragasztani….. A hitelesség kedvéért megvolt a ragasztószalag is. Megvolt a vadász is, aki kereste az éjszakában a plakáttépőket. Akik a fél városban leszaggatták már a jelöltek plakátjait. Olyan komoly munkát végeztek két éjszaka alatt, hogy a jelölteknek sokkal kevesebb plakátot kell eltávolítaniuk választások után, mint amit kiragasztottak. Ügyesek voltak a plakátszaggatók, nem okozott gondot számukra a magasság sem!
 
Hogyan áll össze egésszé a két történés?
 
Nagyon egyszerűen. A független jelölt észlelve a plakátok leszaggatását, feljelentést tett a rendőrségen. Feltételezhetően figyelőszolgálatot szervezett és megfogta az elkövetőket. Tudjátok, mint az „eszesebb elkövetők”-nél, itt is fiatalkorú-kiskorú- volt az elkövető. Azok nem büntethetőek. Ez van!
 
De az erkölcsi büntetést a szavazók mondhatják ki!!! A fotón szereplő plakát kiragasztói megegyeznek a plakátszaggatókkal. Mikor meglátták az egyéni jelölt autóját, sietőssé vált nekik a távozás. Csak az volt a baj, hogy feltételezhetően vidékről behozott gyerekek voltak, mert nem tudtak eltűnni Fehérgyarmat utcáin. Megérkezett az őket szállító gépjármű, és elszállította őket fél tizenegykor.
 
KERESSÜK A FEHÉRGYARMATI BATMANT! Szerintem elég érdekes lenne megkérdezni tőle, hogy miért erre tanítja a gyermekeit!?
 
Folytatása következik.

 

 

Címkék: fehérgyarmat plakáttépés fideszes kampányzáró független jelölt kiskorú elkövető

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr381900780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.04.09. 22:01:03

Bocsánatot kell kérnem tévedésemért, lehet, mégis gyarmatiak voltak...
süti beállítások módosítása