HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

12. A szélsőjobb új szócsöve: a Kelet- Magyarország?

Bunkológus 2010.04.01. 00:09

 

A hír sokak előtt ismert, kedden újabb tanárverés történt. Nyírkátán egy 7 éves iskolai tanuló anyja a fia szavára hallgatva berobbant az iskolába és megpofozta a tanárnőt.
Nem, kedves olvasó, nem arról fogsz értekezést olvasni, hogy milyen szörnyű az eset. Nem próbálok meg tudálékosan elmélkedni a magyar közoktatás helyzetéről sem. Abban minden épeszű ember egyetért, hogy ez megengedhetetlen, könyörtelen bírói ítélkezés szükségeltetik a drága anyának. Hangsúlyozom: KÖNYÖRTELEN ÍTÉLET. Majd sólyom szárnyán legfeljebb amnesztiát kap…
 
Ettől rosszabb következik. Az írástudók felelősége. M.I. monogrammal írásszerű valami született, a megyei napilap internetes mutációján jelent meg. A szerző állítólag megpróbált  utánajárni a történteknek. Helyszínek: kocsma, az elkövető Farkas Enikő és az utca népe. 
 
Hiteles és meggyőző források. Tanítani lehetne az újságíró akadémián. Gondolom a többi érintett tudatában volt annak, hogy ha egy ilyen lapnak nyilatkoznak, abból nem biztos, hogy jól jönnek ki!
 
Szóval a „cikk”. Kedves Lobbikos magyar honfitársaim! Nyilatkozzatok! Tőletek kapja-e az M.I. monogramú szerző a fizetését? Mert ha nem,akkor vegyétek magatokhoz. Profi módon tud gyűlöletet, hangulatot szítani.
 
 

 

Címkék: rasszizmus tanárverés nyírkáta kelet magyarország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr181885732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása