HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

7. Valódi légügyi dinasztia született ma Fehérgyarmaton.

Tűzfal 2010.03.26. 21:32

Olyan kanálisnak csinálok most kicsiny reklámot, aminek nem áll szándékomban segíteni, tekintve színvonalát. Ma délután (kb. 15 h-kor) gyermekem értesített, hogy nézzek be az Echo Tv-nek becézett szeméthalomra, mert Tilki okoskodik. Két dolgot le kell szögeznem:

  1., a gyerek mindig őszinte. Ha ő így látta, akkor így van.

  2., Stílusa alapján az említett kanálist én merészeltem szemétnek nevezni!

 Kötetlen beszélgetést folytattak néhányan. A többség arca azok alapján, amit a hazájukért tettek ismeretlen volt számomra. Nem akarom a félreálló szájú- ha valaki sokat huzigálja, akkor úgy marad- Varga Miklóst, a vén európát reklámozni, de egyedül őt ismertem fel, és természetesen Tilki Attila urat, Fehérgyarmat polgármesterét.
 
A témáról nehéz beszámolnom, a lényeg az, hogy mindenki hülye, mindenki lop és csal, csak mi nem.
 
Sok mindenről szó volt, nekem főleg az tetszett, amikor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 10. sz. választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeként Veres Jánossal és fiaival kampányolt. Hogy miket mondott társaival együtt, annak járjon utána Veres János.
 
Buga főmmel csak egyet nem értek. Miért nem saját, a választókerület érdekében elvégzett tetteivel érvelt?
 
Mondjuk azzal, hogy fehérgyarmatiként miként szavazott a fehérgyarmati kórház súlypontivá nyilvánítása ellen. (parlament.hu)
 
Vagy azzal is érvelhetett volna, hogyan lobbizott a szóróanyaga szerint megfogalmazva: "Sikerült elérni, hogy állami szerepvállalással épüljön tovább az autópálya Nyíregyházától"
 
Na ezt kezdjük előről!
Ki a hülye? Én? Vagy csak mindannyian, akiket annak néznek?
 
Az autópálya építés költségeiről a következőket találtam:
 
"Veres János MSZP-s országgyűlési képviselő hathatós közreműködésével a költségvetési törvény szavazása során elfogadták a parlamentben, hogy Vaja és Vásárosnamény közötti 20 km-es, 2 X 2 sávos autópálya épüljön a korábban eldöntött autóút helyett."
 
Jól emlékszem-e emberek? A mi Attilánk fityiszes képviselőként nem fogadta el a magyar köztársaság 2010-i évi költségvetését?
 
Akkor a szórólapján hazudott?
 
Az első, amire emlékszem a kanális műsorából: megkérdezték Tilki urat, mi a véleménye az izraeli gépek berepüléséről.
Kidőltem azon, ahogy belefogott a válaszába: megemlítette, hogy, (talán)az édesapja légi irányító volt. Lefordítom a következőket neked, te velem együtt szánalmat érdemlő hallgató és olvasó:
EBBEN A PILLANATBAN Torgyán József úrnak, a másik légügyi dinasztia egyik kiemelkedő sarjának utóda született Fehérgyarmaton. A torgyáni nyilatkozat jutott eszembe. Felmenői révén, ő is ért ehhez.
 
Végre! Fehérgyarmatnak is van saját Torgyán Jóskája!
 
Igaz, neki még sokat kell retorikát tanulnia, nem úgy, mint neves elődjének, akinek a szeme sem rebbent, ha „kétséges” dolgokat mondott. Mert bármilyen érdekes is, te még Torgyán Attila, vagy Tilki József, Te még nem tudsz szemrebbenés nélkül.
Nyilatkozni!
 

 

 

Egyetértünk! Elég a vidékrombolásból!!!

Címkék: torgyán veres jános echo fehérgyarmat tilki attila légügyi dinasztia súlyponti kórgáz autópálya továbbépítés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr631871684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asd987 2010.09.27. 18:32:10

Te, gyűlölködéstől, fröcskölő kommunista bérenc mit akartál közölni a zagyvaságoddal?
süti beállítások módosítása