HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

6. A tökös kormány és a kiherélt rendőrség

Tűzfal 2010.03.26. 08:00

 

 
Valamelyik bezárásra és megszüntetésre ítélt kereskedelmi tévé híradójában hallottam, hogy a rendőrség ötszáz új, három éves bérleti szerződésű járőrautót vehetett át. Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter Budapesten a Készenléti Rendőrség Kerepes úti laktanyájában tartott ünnepélyes átadón azt mondta, hogy a most átadott félezer járőrautó mellett még idén további 360 járművet állítanak szolgálatba. (mti.hu)
 
Elgondolkodtam. Már megint egy soron következő feladat végrehajtása, amit a hatalomba törő ellenzék támadhat. Képzelem, hogy izzanak ma este a titkos telefonvonalak:
 
- Nézz már utána légy szíves, hogy kiktől bérelték ezek az átadott rendőrautókat! Keress    
 valami kompromittáló adatot, nevet, vagy bármit, amivel rájuk boríthatjuk a bilit!
 
Ma sok komoly politikus abban a mesében ringatja el magát, hogy reggelre kiderül. Az ég. És az is, kinek a feleségének a dédnagyapjától bérelték a ninus autókat!
 
Ezt a Magyar Köztársaság Kormánya vajon tudja? Ne legyünk naivak, lehet, hogy még sincs igazam, tudják. Ezért szabályosan, támadhatatlanul végezték el a rendőrségi autópark korszerűsítését! (ha nem, akkor hamar kiderül…vagy beborul)
 
Vagy ez a liberálbolsevikposztkommunista bagázs tudatos kampányfogásnak szánta? Képesek a kisemberek pénzéből erősíteni a szemkilövető erőszakszervezetet? Elvenni a gyerekek étkeztetéséből, taníttatásából, munkahelyteremtésből a sok zsozsót?
 
A következőket várom: lesz olyan formáció, ami megtámadja a beszerzést. Ezzel focinyelven szólva öngólt lő, mert maga ellen fordítja a rendőrség állományát. Igen, a több sebből vérző rendőrséget, akik már mindennel meg voltak támadva.
 
Az új történés, hogy már olyan szellemiekben erős kisköcsög is fenyegeti a rendőrt, aki életében a legnagyobb munkát a babos kendő lecserélése jelentette piros, fehér csíkos kendőcskére. Nem fogjátok elhinni, mit mondott a rend higgadt őrének: most nagy a po.. szád, majd választás után csendesebb leszel!
 
Vagy mit gondoljon a választások kimeneteléről az a kisrendőr, aki azt hallja, hogy majd a csendőrség rendet tesz. Akkor velem mi lesz? - gondolhatja joggal.
 
A blog szerzők már kivesézték, újat mondani nehéz a betiltott gárda és annak egyenruhájának viseléséről. Ami már nem is hír értékű újdonság, hogy már Fehérgyarmaton is demonstrálhattak és biztosíthatták a nem közibük valóktól rendezvényüket. Igen, a betiltott szervezet egyenruháját viselve.
 
Valahol ezt a közleményt olvastam, feltételezem a Lobbikról van szó: „A párt véleménye szerint a betiltott és feloszlatott magyar gárda tagjai a betiltott és feloszlatott szervezet "új, legális egyenruháját" viselték.”
 
Lehet, hiányoztam az olvasás órákról alsóban, de nehezen tudom értelmezni. Ezt is.
 

 

 

Címkék: rendőrség jobbik bérelt rendőrautó magyar gárda új egyenruhája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr581869589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása