HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

1. Szebb jövőt! Szebb jövőt? Fáj-e a tudathasadás Tunyogmatolcson?

Tűzfal 2010.03.08. 16:21

A nemzeti radikális oldal nevében, hamis jelszavakkal fellépők megint kimutatták a foguk fehérjét. Kormányzásra készülnek a hamis mosolyú fővezér szavai szerint, de valahol mélyen lesajnálják a gyökereket, azok csak visszahúzzák őket.

Nem elég, hogy önös érdekektől vezérelve, társultak a Zsidesszel, lásd a Szebb Jövő című megyei kiadványuk 3. oldalát, de folyamatosan bizonyítják, hogy alkalmatlanok a nemzeti radikalizmus képviseletére. Elárulják az eszmét és azt a sok támogatót, akik még nem látják tisztán, hogy kik akarnak a hátukon lovagolva a parlamentbe, hatalomba jutni!
 
2010. január utolsó napjaiban, Magyarországon, a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Tunyogmatolcs községben, annak is az általános iskolájában. Mit tudunk erről az iskoláról? Azt, hogy magyar szülő, magyar gyermekével, ha teheti, elkerüli ezt az intézményt. Akinek módjában áll, elviszi az általános iskolából gyermekét a cigány terror miatt. Az intézmény vezetése tehetetlen, széttárja karjait, és ha döntést igénylő kérés/kérdés érkezik, struccot játszik. Homokba dugja a fejét.
 
Január utolsó napjaiban, egy ötödikes kislányt kurvázott le az egyik cigány osztálytársa. A kislány édesapja ingerülten vonta felelősségre az ártatlan cigány purdét, aki természetesen tagadta a terhére rótt cselekményt.
A pedagógus felelősségéről a főnöke intézkedése tükrében nem is kell semmit mondani. A leánygyermek már megnémult az adott témában, fél, retteg. A szülő, keményen lépett fel gyermeke, saját vére védelmében.
 
Mi a reakció az iskola vezetője részéről?
Feljelentette a magyar szülőt. Azért a tettéért, amit már régen az ő általa vezetett iskolának kellett volna megtenni! A magyar szülő két gyermekét soha ki nem heverhető sokk érte, mikor még aznap rendőrök keresték apjukat.
 
Ma már a kislány és testvére is a közeli kisváros általános iskolájába jár. Az édesanyjuk, aki eddig a polgármester „úr” boltjában dolgozott, állás nélkül van.
 
És miért kell erről szólnunk? A jelenséget úgy hívják, hogy tudathasadás. A cigány gyermeket tette miatt felelősségre vonta a magyar szülő. Ekkor derült ki, hogy az ártatlan cigány származású gyermek keresztapja a helyi kisebbségi önkormányzat vezető tisztségét tölti be. Felkereste az iskolaigazgatót, aki nem mellesleg a Jobbik Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei 10-es számú választókerületében, többek véleménye szerint, nem teljesen tiszta körülmények között kinevezett országgyűlési képviselő jelölt felesége.
 
Lehetne találgatni, mi történt a beszélgetés után, ha az előbb nem árultuk volna el. Úgysem találták volna ki: az iskolaigazgató feljelentette a magyar szülőt!!!
 
A kérdés a következő. Elszigetelt jelenségről van szó, vagy egy olyan párt szavazatmaximalizáló lépéséről, amivel a cigány szavazókat is szeretné maga mellé állítani? Idézzük csak fel: melyik párt volt az, amelyikkel fenyegetve mindenkinek a „cigány kérdést megoldjuk” ígéret jut eszébe? Igen, a Jobbik.
 
Mi előre szóltunk.
 
Ezeknek mindent szabad?

 

Címkék: megye nemzeti radikális oldal tunyogmatolcs jobbik képviselőjelölt szabolcs szatmár bereg cigány terror iskolaigazgató feljelentette lekurvázta

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr421819988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.15. 10:22:23

zsidesz szót használod, miközben leszólod a jobbikot?

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.03.15. 21:54:07

Benne van a címben: tudathasadás.
süti beállítások módosítása