HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Szatmári rezsidémon. Újratöltve

Tűzfal 2013.06.18. 19:29

Forogtak, pörögtek a kegyencek a rezsicsökkentő aláírásgyűjtés napjaiban. Aktívabbak voltak, mint valaha, pedig máskor olyan lassan jártak-keltek az utcán. Úgy, mint a tetűk.  Talán mert muszáj volt szétnézni a járókelő, beszélgető emberek között, hiszen kell az új információ ahhoz, hogy ez a most regnáló rendszer működni tudjon. Volt is mit sasolni az aláírás gyűjtés ideje alatt, hiszen úton útfélen szokatlan jelenséggel, őszinte vélemények tömkelegével kellett szembenézniük az utcára kihajtott csordatagoknak!

Aki egy kicsit is gondolkodni tudott az messziről elkerülte az aláírásgyűjtő standokat, ahol az ott lévő szent hívők, képviselőnek titulált rossz herék invitálták a megvehető, pórnépet a sorok névvel, adatokkal való megtöltésére. Tévedtek sok esetben, hiszen sokan hangos, indulatos szavakkal intették le őket.

Alig csengett le ez az egész nemzetet megalázó aljas színjáték, jöttek a köszönőlevelek.  Van, aki felbontatlanul eltépte és elsüllyesztette ott, ahova való. A szeméttárolóban.

Biztos van egy-két olyan átmosott agyú barbár, aki megtartja emlékbe eme pár soros, megvásárló szöveget, de nem hiszem, hogy sok embernek lenne bekeretezve és kifüggesztve lakásának valamely falára.

Képzeljék el, mennyire felháborító lehet az, ha olyan is kap köszönő levelet, aki alá sem írta azt a bizonyos „verem a mellem papírt”, vagy nem valós, hivatalosan használt nevével kapja meg a levelet.

Eléggé furcsa, így joggal kérdezheti meg azt, hogy ki is írhatta alá helyette? Vagy az ő alá hamisított aláírása mellett még hány ember helyett írhatták alá? És kik?

 

FEL VAGYOK HÁBORODVA!!! Napok óta fekszik egy levél az asztalon Z. Z-né névre Orbán Viktor pártelnöktől. Ma felbontottam, mert ha csak rápillantok ideges leszek, amiatt egy részt, hogy miért küld nekem a FIDESZ levelet, meg amiatt mert nem Z. Z-né-nek hívnak! Most megtudtam!!!! Köszönetet mondanak, hogy aláírtam a rezsicsökkentést! KIJELENTEM, HOGY SEMMI ILYEN PAPÍRT NEM ÍRTAM ALÁ, SEM ÉN SEM A FÉRJEM, mert neki is jött köszönő levél!! Kérdés: Ki írt alá helyettem? Hogyan hitelesítették az aláírásomat, mert a rendszerben ilyen névvel „Kócsaröcsögéről” nincs senki?? És ezek után adódik még sok-sok kérdés. Valójában hányan írták alá a rezsicsökkentés? Hány embert hamisítottak az iratokra?
forrás: facebook.com a neveket kicseréltük

Tény az, hogy sokan tudták hol, mikor, ki, és kinek a nyomására gyűjtötték az aláírásokat.

Nyomására? De kiére? Esetleg valamelyik „szent életű szent fiáéra”? Vagy valami nagy góré ganéjéra? Akkor ki is írta alá önszántából? A talpnyaló, besúgó emberek, na és persze azok, akik féltik a munkahelyüket és az a réteg, aki nyertese ennek az önkényuralmi rendszernek. 

És a többiek?? Netán megfélemlítés eszközét használva húzták ki az emberekből?  És mi lehetett az az eszköz, amellyel kiváltották a saját kezű aláírást? Egy biztos! A kisebb településeken a közmunkásokat irányították házalni az aláírások végett, amelyet sok esetben még ő maguk is szégyelltek.  Szégyen, hogy a kiszolgáltatott réteget saját végső céljaik elérése végett felhasználják, hülyének nézik! Habár…. Tudták ők azt nagyon jól, ha „nem megyek házalni, mint a koldus még közmunkát sem kapok”. Azt a közmunkát ahol a havi bér 49 ezer pár száz forint!  

Mit gondol a miniszterelnök?

Egy köszönőlevéllel rajta az arcképével szimpátiát fog kiváltani?  Ha meglátja, sok embernek a gyomra tartalma egyből megfordul. Aki eddig nem volt kíváncsi Orbánra és gyülekezetére, az ez után sem lesz. A többit meg majd meglátjuk……..

 

A többit máris láthatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr395367759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása