HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Nagypályás kiskutyák

Tűzfal 2012.09.01. 01:32

Nehéz eldönteni, hogy röhögjünk vagy legalább verbálisan pofán csapjuk azokat, akik úgy gondolják, ők lesznek hazánk minden gondjára a megoldás, akik ezt fennen hirdetik minden lehetséges fórumon és eközben sorozatosan csinálnak magukból hülyét, ahol csak tehetik.

Szatmári jeles képviselőik eközben Hitler idézetekkel dobálóznak, Hitlert dicsőítő írásokat tesznek közé, és még csak nem is értik, hogy ez nem csak az úri kaszinóban nem illik, hanem minden jobb érzésű ember háta borsózik tőle.

Ha már a magyarság védelmét tűztétek zászlótokra, akkor jobb lenne megkeresnetek, milyen sorsot szánt imádott Hitleretek a magyar népnek!

Vissza a témához!

Tüntettek. Elfáradtak hozzánk Szatmárba, 30 kocsirakomány jobbikossal. Bejelentették, ahogy illik, engedélyezte a rendőrség, gondolom a feltételek pontos tisztázásával, majd jöttek.
Szóval előrelátóan hozták a tömeget 30 kocsival, abból jó szokásuk szerint rúdon kilógatott zászlójukkal, ahogy a Kresz előírja, tökösen kihajolva a kocsik ablakán.

A rendőrök pedig közölték velük, hogy itt nincs cirkusz járat, a kocsik ablakában nincs lógás, vagy mehetnek amerre látnak.

És most jön a Vona úr, aki már unja, hogy még mindig nem szólítják miniszterelnöknek, pedig már tud akkorákat mondani, mint a Mi Viktorunk (áldassék a neve!).

A facebook profilján a következő veretes szavakat tette közzé!

Fehérgyarmaton tiltott a Jobbik zászló?

Tegnap Fehérgyarmaton és Mátészalkán vettem részt kórházvédő tüntetésen. Nem csupán ágycsökkentésről, osztályok megszűnéséről van szó, de a kórházakat kezelő Holding Zrt. 541 fő (!) elbocsátását is tervezi. Az első demonstrációra a Jobbik környékbeli szervezetei egy autókonvojjal érkeztek Kocsordról, amely kocsisornak a második tagjaként utaztam. Amikor megérkeztünk Fehérgyarmatra, fura dolog történt. A rendőrség az autókonvoj tagjait felszólította, hogy a településen az autók ablakaiból kilógatott Jobbik zászlókat vonja be. Nagyon sok tüntetésen voltam már, de ilyet még sehol sem tapasztaltam.

A település polgármestere a fideszes Tilki Attila. Beszédemben arra kértem őt, hogy ha ennyire zavarja ez a zászló, amire mi, jobbikosok olyan büszkék vagyunk, akkor jobban teszi, ha esténként hosszasan nézegeti, szoktatja magát, mert még nagyon sokszor fogja látni. Ahogy a kormányzati teljesítményüket nézem ugyanis, jobbikos tüntetésből az ősszel nem lesz hiány.

 Lefordítom.
Na idefigyeljetek sünök! Ne szórakozzatok velem, mert ha kormányra jutok, gazdátokkal együtt szétszedlek benneteket! Ti lelkes Tilki lakájok!

 Ezek az üzenetek előbb- utóbb célba találnak. Annak a kapitányságnak a teljes állományát leugatni, akik vérprofin oldották meg, nem is olyan kis költséggel a rendezvényük biztosítását, na ehhez azért kell pofa!

Eközben a megyei napilapban megjelenik egy cikk azzal a címmel, hogy ki védi meg a rendőröket a bűnözőktől?
http://www.szon.hu/jobbik-ki-vedi-meg-a-rendort-a-bunozoktol/2067928

 Aranyapáim! Egyeztessetek! Ha nektek egy jó poénnak szánt beköpés megéri, hogy a fehérgyarmati rendőrökből próbáljatok meg hülyét csinálni, akkor Jakab úr a következő megszólalásában adhatja a mondandójának a következő címet:

 

KI VÉDI MEG A RENDŐRÖKET A JOBBIKTÓL!

Címkék: jobbik vona fehérgyarmat olcsó poén

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr254745063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása