HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Az állam én vagyok!

Bunkológus 2011.12.04. 16:44

  Tök mindegy, hogy XIV. Lajos mondott-e hasonlót. Az is mindegy, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ebben a kérdésben hogyan gondolkodik és mit mond!

A fejünkbe verte, hogy azt kell nézni, amit tesz.
Mivel erdei körökben általánosan ismert nézet, hogy majd egy évtized minden bűnéért Gyurcsány a felelős, így gondolom a miniszterelnök sem fog nagyon meglepődni, ha napjaink történéseiért ő fogja elvinni a balhét! (azért arról se feledkezzünk meg, hogy mindent megtesz ő is azért, hogy országában halk alfarhang se szálljon tudta nélkül)
A kérdés csak az, hogy mikor?
 
Mert a történések szaporodnak. Azok, melyekre a még gondolkodó ember megáll és elmereng.
Rossz nyelvek szerint a közösből állja amerikában élő lánya meglátogatását az „álamelnök” úr, és mivel legfőbb tevékenysége az amerikás magyarok mikulás ünnepségén való részvétel, ez akár hihető is!
 
Ne lépjünk át szó nélkül az „álamelnök” amerikás útján. Gyanús volt, mikor az amerikai nagykövetet a közelmúltban kitüntették, szervezett is cserébe egy egyetemi előadást a Mi Pálunknak. Az sem röhejes, hogy valamely cigány vezetőnk nyelvtanuláson tartózkodik Amerikában és láss csodát! Öt fogadta a „kijafaszomazaThomasMelia” .
 
A megyei közgyűlések elnökei is elfáradtak a népért végzett munkájukban, különösen a megállapodás aláírásában, ami csak szándéknyilatkozat volt.
 
Vagy a fene sem tudja mi volt!
 
Miközben nehéz munkájukról, melyet még az Azori- szigeteken is folytattak, kaptuk a nagyon rövid hírt, azon bomlasztó elemek, akik nem becsülnek sem istent, sem fideszest, képesek voltak kérdezni.
 
 
 
Kérdezgették, ki állta a költségeket, milyen szállodában szálltak meg a megyei vagyon elsinkófálói, sőt! Nem átallottak rákérdezni, vitték-e oldalbordáikat, vagy esetleg segéderőként titkárnőt, vagy munkatársat?
Skandalum!
 
 
A válaszokért az Ukrán 'ombudsmannéhoz' fordultunk.
 
 
 
 
 
 
 
 Sokan felajánlották, hogy állnák a következő ilyen utak költségeit. Oda. Ha ott is maradnak.
 
Nem értem ezeket az örök mormogókat! Azért gondoljanak már bele, itt hagyni papot, családot, parlamentet csak érted! Meg a cigányságért. Utazni négy és félezer kilométert, majd egy napon keresztül! Azért ehhez kell az elhivatottság!

Mert csak elhivatott lehet az az elnök, aki népéért levágja az aranytojást tojó tyúkot is!
Eldobja 1.5 millás fizetését, szolgálati kocsiját, szolgálati mobiltelefonját, költségtérítését. Mert annyira hülye egyik sem lehet, hogy ne lássa a következményeket!
Ha mindezeket nem látja egy ilyen nagy tudású, akkor kérjen segítséget, hogy megértse! Mert vannak olyanok, akik értik!

A miniszterelnök sem szégyenkezett, rákérdezett. (tudják, a közgazdászoktól, olyan dolgokra, amit jól fejlett középiskolásnak is tudnia kellene, nemhogy neki!)
Nézzen utána elnök úr, hogy hol van a manyup vagyon, miért járt a Mi Reménységünk Moszkvában, Pekingben és Szaúd-Arábiában! Kérdezze meg nevesebb bloggereinket, elmondják neki, miért kell IMF mankót faragni.
 
Ami tény: oldalakon keresztül lehetne sorolni, amit ők még mindig nem akarnak látni.
KELL A PÉNZ! Kell a megyei önkormányzatok vagyona, pontosabban annak ellenértéke a nagy kalapba.
 
Akit komolyan érdekel, mi történik a megyei önkormányzatok vagyonának államosítása címén, annak két adalék.

  1. Érdemes böngészni az oldalakon. Mérd fel kedves olvasó, mennyi lehet az a vagyon, amelyet az állam magához fog vonni!
    Ha megtalálsz minden téged érdeklő információt, akkor összehasonlíthatod a tartozás mértékével.
  2. Közzéteszünk két dokumentumot.
    Az első a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Főügyész elutasító levele, az MSZP megyei elnökének.
    A második a Megyei Kormányhivatal levele a frakcióvezetőnek.
 
Talán egy javaslat a hivatalosságoknak!
 
Egyeztessetek legközelebb fiuk!
 
frissítés:
És még 1:

Várjuk a 12 lemondó levelet!
 
 
  
 

 

 

 

Címkék: kormányhivatal azori szigetek megyei önkormányzat elnöke vinnai győző

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr13436722

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Államadósság elleni harc elhalasztva 2011.12.06. 15:39:59

Lehet magyarázgatni, lehetek másra fogni a helyzetet, egy azonban biztos: a kormány beismerte, hogy az unortodox gazdaságpolitikája megbukott. Nem, nem úgy, hogy Orbán levágja a jobb kezét, Matolcsy Györgyöt, hanem úgy, ahogy az egy tévedhetetlen párth...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása