HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

Újratervezés

Bunkológus 2010.11.11. 08:00

 Mea culpa. Mea maxima culpa!

Szégyen és gyalázat, hogy nem láttam előre. Szégyen és megvetés sújtson, hogy bedőltem az interneten terjedő, a kormányukat rossz színben feltüntető írásoknak!
Süllyedjek el, hogy nem homályosítják el tekintetemet a tények!

Mert most is, mit látok?

Azok a mocskos, pénzemet eltőzsdéző, felelőtlen magánnyugdíj pénztárak, nem szégyenlik magukat! Ahelyett, hogy önként és dalolva elismernék a kétharmad akaratát és rohannának visszaadni működési engedélyüket, ahelyett, hogy térdre borulva kérnének elnézést tőlem és sorstársaimtól, szóval egész egyszerűen mentik a bőrüket! Mentik a bőrüket és vagy statisztikát hamisítanak, vagy elkezdtek dolgozni!
 
Igen, megcsinálták.
 
Képesek meghazudtolni pártunkat, kormányunkat és szeretett vezérünket! (a drága Gabikát is! A mi egyetlen nyugdíjszakértőnket!) Pedig ők már megígérték nekem és szerencsétlen bekényszerített tagtársaimnak, hogy hamarosan elénk tárják, hogyan mehetünk menekülhetünk el a magánnyugdíj pénztárak halálos, pénzünket élvezettel eltőzsdéző szorításából!
 
Erre ezek a szemétládák mit csinálnak?
 
Verik a mellüket. Verik, ahelyett, hogy őket vernék már el! Képesek azt hazudni, hogy 22 hónap alatt 40- 45 %-os hozamot értek el!
Elképesztő!

De ne féljetek, ha a forintot be tudták dönteni egy-két jól elhelyezett nyilatkozattal, akkor az eltőzsdézést s megoldják:
A különadó meghosszabbításáról szóló hírek miatt zuhan az OTP, mely lefelé menet áttörte a 200 napos mozgóátlagot is. (portfolio.hu)
 
Sajnálom Viktort! Nagyon sajnálom. Bármit tesz, valaki mindig verbálisan megtámadja! Pedig ő csak a javunkat akarja! De nem adjuk!
 
Képzeljétek! Ezek a mocskos multik, energia cégek és bankok! Pofáznak és hőbörögnek, hogy nem erről volt szó! Ahelyett, hogy örülnének, hogy még nem államosítottuk minden vagyonukat! Sírnak, rinyálnak, hogy mért kell nekik az ígértekkel szemben 2012 után is különadót fizetni!
Telhetetlen népnyúzó kizsákmányolók! Pedig SzíjjÁrtó Petink megmondta a tuti igazat:
 
Szíjjártó Péter szóvivő ezzel kapcsolatban azt mondta: a különadók megszűnnek, de új szabályokat terveznek, melyek alapján az említett szektoroktól valóban számolhatnak az évi 200 milliárdos költségvetési bevétellel.
 
Igaz? Megmondták, ezért az úgy lesz. És kész!
 
Azért volt ebben a napban is valami szép! A mi Viktorunk nyilatkozott. Jól megmondta, az eunak.
El is kezdhetik újratervezni életüket!
 
Kezdhetik a kalapemeléssel!
 --------------------------------------------------------------------------------------
Ui: csak azt nem értem, mi történt? Nagyon meg lehetett zakkanva Gyurcsány kérdésétől Viktor. Két egymást követő kormányt dicsért!
És azt már sehogyan sem értem, hogyan lesz éllovas az országunk az általa felsorolt sarccal, ha ő a zemberek érdekét nézi?
 
"A válságra adott megkésett válaszként Magyarország két egymást követő kormánya egy éven belül az alábbi határozatokat hajtotta végre: a nyugdíjasok elveszítettek egy havi járandóságot, az áfa 20-ról 25 százalékra emelkedett, a nyugdíjkorhatár 62-ről 65 évre nőtt, az államháztartás kiadási oldalát pedig erőteljesen lefaragták. Ezek a lépések összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott - mégpedig sztrájkok és tiltakozások nélkül. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen"
 
 
De hát nem is kell nekem mindent érteni!

 

Címkék: szíjjártó péter orbán nyilatkozat magánnyugdíj bankadó

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr922439964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisa 2010.11.11. 08:37:24

Csak az nem világos, hogy az általa felsoroltakból melyeket vezette be ő.
Szabad ide más blogot linkelni?

Igazi 2010.11.11. 15:05:32

Azért az megnyugtató, hogy nem a fenti irományt létrehozó kedves ember szája íze szerint történnek a dolgok. Ah, és még poénosra is veszi, fantasztikus a pali!
A multik védelme gennyes egy dolog lehet, de biztos megvan egyeseknek az a pénz amiért fényesre nyalják.
Ember, olvasd végig az írásodat mielőtt feltöltöd ide, mert eljön az az idő, amikor a saját arcbőrödet fogod lekaparni a koponyádról szégyenedben. Ha egyáltalán ismered azt a szót, hogy szégyenérzet.

kisa 2010.11.11. 18:55:14

@Tűzfal: Igen, erre gondoltam. :-)@Igazi:

kisa 2010.11.11. 18:56:52

@Igazi: Konkrétan mi a baj a poszttal? Mi nem igaz belőle?
Mi nem az ő szája íze szerint történt?
Fjtsd már ki bővebben, mert a kommentednek semmi értelme, még csak távolról se kapcsolódik a poszthoz.
A posztolónak a szája ízéről ugyanis szó sincs benne!

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.11.11. 22:19:11

@kisa:
Lehet, igaza van! :)
Ha úgy érti, hogy nem szám íze szerint való a hazugság, a félretájékoztatás, a csúsztatás, a demagógia, az átb@szás, az ország és a világ hülyének tartása!

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.11.11. 22:20:51

@Igazi:
Köszönöm, hogy fantasztikusnak tartasz- pali?- , de nem poénnak szántam!

kisa 2010.11.12. 09:41:11

@Bunkológus: Nem lehet, hogy itt az ideje, hogy változtass az ízléseden? Szoktasd magad a gondolathoz, hogy ez lesz a trendi. Lám, a zemberek zembere is milyen magasra jutott egy kis ízlésváltással!
Szívesen leszek a titkárságvezetőd, ha arra kerül a sor. :-)

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.11.12. 11:00:14

@kisa: Úgy látszik, akkor nem fogunk a sikeres emberek közé tartozni! :)

kisa 2010.11.12. 11:57:44

@Bunkológus: Hát, igen, azt már jóval előbb el kellett volna kezdeni. Most már öregek vagyunk hozzá... :-(
Egyébként nem tudom, ilyen áron akarnék-e sikeres ember lenni.

fórumoskomi 2010.11.18. 20:42:26

Dögöljön meg a macskám, ha tudom miről pusmogtok fiúk. Az élet, az - az igazi fájdalom.

fórumoskomi 2010.11.19. 21:50:25

@Bunkológus: Nem tudom, hogy mit jelent ez a jel, remélem pozitív, vagy csak a frázisomnak szól...

A komi nyelv a Finn-ugor nyelvcsaládhoz tartozik éppúgy, mint a magyar. Rokonok vagyunk cimbi, borulj a keblemre (ez csak vicc volt). Sose mond, hogy késő, hogy öreg vagy. Nem késő soha. Míg él az ember, addig nem.

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.11.21. 20:09:37

@fórumoskomi: Mindkettő!

ÖREG?
Amikor már azt hiszem, nem tudnak újat mondani, olyan tapasztalt vagyok, akkor mindig meglepnek...
Ebben az értelemben tényleg nem késő.

fórumoskomi 2010.11.29. 09:00:07

@Bunkológus: A tapasztaltság önmagában nem sok (bocsi).
Azt mondják a bölcs a más -, a bolond a maga kárán tanul. De most mond, hogy nincs igazam: a mi kis nemzetünk sem a más, sem a saját kárán nem képes tanulni. Ez egy emlékezet kieséses állapotban tobzódó ország. Maga a nép nevelte ki a "nagyot mondó" fiait. Nem ismeretlen nekünk a "Hári János" szindróma. Hidd el nekem ez az "Ígéret földje".

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.12.05. 19:53:28

@fórumoskomi:
Nem kell győzködnöd! Ígéret földje volt, az ma is és ahogyan kinéz, a jövőben is. Az ígéret ,marad.

Az Artaban blog beköszöntője szerint: "Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol
süti beállítások módosítása