HTML

Szatmárfigyelő

Az ellentmondások országa, "Szatmárország" Tele okos, becsületes, törekvő emberrel. Talán ezért is nem jut az 5-ről a 6-ra. Mi lehet a lassú fejlődés oka?

Friss topikok

102 019

Sajnálatos Áprilisi Események 2011.02.01. 19:09

 

 
Ennyi maradt. Hogy tiszteletre méltóak-e, és jól számoltak, vagy megveszekedett bolondok, azt majd a jövő politikusai eldöntik.
 
Egy tény: ennyi tökös ember maradt, akit az úthenger nem darált le.
 
Ez messze nem elég a kifli nyugdíjelrablási kormány- megbízottnak: győzelmi jelentésben számol be arról, hogy hogyan értékelik bűntársaikkal a nyugdíjlenyúlási akciójukat.

 
Lefordítom: tehát győzelmi kiáltással adja tudtára a világnak, hogy tehettek, amit akartok köcsög állampolgárok, NYERTÜNK! (Igaz, arról nem regél, mily félelmek szorongatták néhányuk torkát, vajon ez lesz-e az a pont, ahol az egyszerű állampolgár nyilatkozni mer a kétharmad valódi értékéről)
 
Itt egy kicsit megállok. Elgondolkodom, hogy legyek-e úriember egy ilyen X- el szemben.(Tekintettel jólneveltségemre, ide mindenki olyan becsmérlő jelzősorozatot illeszt, ami nyelvi leleményéből kitelik, akkor sem fogja utolérni az én minősítésemet trágárságban)
 
Ez a nő nem elégszik meg a szíjártói mélységekkel, de százezer manyup maradót szocizott le.

Ez nem lát a pipától. Ámokot fut és szabadon teheti.
 
A kormányzó erő másban is fut. Na persze még nem úgy, ahogyan forradalmakban szokás, csak éppen most fogtak bele újra segget csinálni a szájukból.
 
Ne a zemberek fizessék meg! Igaz, ismerős?
Hát most szopás egyszerű állampolgárnak lenni:
 
Ha valakinek kedve lenne az itt megfogalmazott véleményt fikázni, gondolkodjon el azon, hogy meddig védhető az az eljárás, hogy titokban emelem az áram árát és azt a Magyar Közlönyből olvashatod ki!

 

 
Lehetne hosszan(?) sorolni, hogy ellenzékből milyen méltányolható javaslataik voltak, akár a benzin árának csökkentéséről is jelenlegi urainknak.
 
Lehet, nem csak az ország miniszterelnöke felejtette el, hogy ma már nem lehet a postásra hagyni a hírszórók terjesztését, és bizony nem kivágott újságcikkekből idézgetünk, mikor szembesítjük a sánta kutyát hazugságaival?
 
Aki fejét nem a hatalom ülepébe szorulva tartja, az nem felejt!
 
Hát nem. De ti se felejtsétek el!
 
Sokunknak fejébe vertétek, megtanítottátok: lesz számonkérés.
 

 

Címkék: selmeczi gabriella magánnyugdíj 102019

Szólj hozzá! · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szatmarfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr142631604

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyi az annyi? Száááááááánalmas kiflibarbival 2011.02.03. 00:05:01

Ígérem, nem csak ez a rovat lesz.  Ígérem, nem a mentálisan gyengébbeket fogom rugdalni.  Különösen magas labda kiflibarbiba belekötni, számolni nem tud, a gazdaságról fogalma sincs, a sminkje rémes.  De, azért álljunk már meg egy szóra:...

Trackback: Az állam én vagyok 2011.02.03. 00:03:23

Minden rossz következménye ellenére egy előnye azért mégiscsak van az öngondoskodásra alapuló magánnyugdíjpénztári rendszer szétverésének: az államadósság mintegy 1400 milliárd forinttal csökkenni fog.  Kormányplasztiknő büszke, balra (szélső)&nbs...

Trackback: Kárpótoljuk a magánnyugdíjpénztári tagokat 2011.02.02. 11:04:52

Sorszám:  4 Szerző:  Ténytár Ígéret:  <p>&quot;Amint leh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása